Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγριος καβγάς στη Βουλή: Βουλευτής πέταγε καρέκλες!

Διαβάστε τι έγινε...

18 Μαΐου 2018 19:44
Άγριος καβγάς στη Βουλή: Βουλευτής πέταγε καρέκλες!

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της. Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αναφορικά δε με το επεισόδιο, οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στο καφενείο και εντόπισε το πρόσωπο που για την ίδια λειτουργεί σαν κόκκινο πανί, του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από τη Βουλή:

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι! Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Άγνωστο πρόσωπο: Δεν πάω πουθενά! Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ! Δεν θα έρχεσαι εδώ!

Άγνωστο πρόσωπο: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια!



Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα το πορτοφόλι και οι κάρτες της, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής.

Μεγαλοικονόμου: Θα βγεις τώρα έξω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Πέθανε ξαφνικά η Βασιλική Πέννα!

Τη χρονική εκείνη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπά τον άνθρωπο που την εξαγρίωσε με γυμνά χέρια! Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει, όμως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εκσφενδονίζοντάς τη στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος"...

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share