Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φάκελο με σφαίρα και απειλητική επιστολή έστειλαν στον Νίκο Κοτζιά!

17 Μαρτίου 2018 14:01
Φάκελο με σφαίρα και απειλητική επιστολή έστειλαν στον Νίκο Κοτζιά!

Φάκελος με μία σφαίρα, εστάλη στις αρχές της εβδομάδας στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ο φάκελος εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών και ανέγραφε ως παραλήπτη τον κ. Κοτζιά και περιείχε ένα μικρό βλήμα, μέσα σε επιστολή που αναφερόταν στο ζήτημα με την ΠΓΔΜ που χειρίζεται ο υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Οι γονείς "πίσω" από την εξαφάνιση των δύο ανήλικων αδελφών! Δεν φαντάζεστε που εντοπίστηκαν!

Το βλήμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού εστάλη ο φάκελος και αναζητούν τον αποστολέα.

Μετά την πρώτη απειλητική επιστολή που αποκάλυψε στις αρχές Φεβρουαρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στην οποία ο αποστολέας ανέφερε ότι υπήρχαν τρεις σφαίρες για τον υπουργό Εξωτερικών και την οικογένειά του, την οποία ακολούθησε μία δεύτερη το ίδιο διάστημα, αυτή την εβδομάδα η απειλητική δραστηριότητα έχει κλιμακωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

Ιδιαίτερη αίσθηση, όπως δηλώνουν οι διπλωματικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, προκάλεσε η απειλητική επιστολή που έφθασε στο ΥΠΕΞ την περασμένη Τρίτη αλλά και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχονται για λογαριασμό του Ν. Κοτζιά συνεργάτες του στο υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Αποχώρηση βόμβα από το σπίτι! Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσια! (video)

Η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα έγραφε «όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες». «Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές, ενώ καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις απειλές που είχε δεχθεί αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε λόγο για συγκεκριμένα συστήματα που τον συκοφαντούν ώστε να τον στοχοποιήσουν, επισημαίνοντας είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share