Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Novartis: Δεν καταθέτει τελικά ο Βενιζέλος - Νέα στοιχεία!

13 Μαρτίου 2018 18:32
Novartis: Δεν καταθέτει τελικά ο Βενιζέλος - Νέα στοιχεία!

Ανατροπή στην τέταρτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος επρόκειτο να παραστεί αυτοπροσώπως, έπειτα από αίτημά του το οποίο αρχικά είχε δεχθεί η επιτροπή της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός έχει κληθεί για τις 17:00 προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις ενστάσεις που έχει διατυπώσει όσον αφορά την λειτουργία της επιτροπής και την νομιμότητα της, στις δύο επιστολές που έστειλε στο προεδρείο της επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Βενιζέλος έλαβε μια επιστολή από την επιτροπή, στην οποία φέρεται να του γνωστοποιεί να μην παραστεί στην σημερινή συνεδρίαση καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία για την υπόθεση τα οποία η προανακριτική θέλει να μελετήσει.


Τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην προανακριτική της Βουλής για την υπόθεση Novartis θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στοιχεία τα οποία προέρχονται από τους υπολογιστές στελεχών της Novartis μετά τις «εφόδους» της Εισαγγελίας διαφθοράς. Τα εν λόγω στοιχεία, κατά πληροφορίες, είναι σε έναν φάκελο όπου εκτός από έγγραφα υπάρχουν και στοιχεία σε cd και DVD και μέσα σε αυτά φέρεται να υπάρχουν ραντεβού στελεχών της εταιρείας με κρατικούς αξιωματούχους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο CD υπάρχουν 165 αρχεία από την έρευνα στα αρχεία της εταρείας, συμπληρωματική κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέκη» με ημερομηνία 9 Μαρτίου 2018 και επιστολές της εταιρείας σε πολιτικά πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ο άσχημος εκνευρισμός της Τζούλια με τον Νίκο! Η κίνηση του παίκτη στο κόκκινο δωμάτιο που την ενόχλησε! (video)

Ακόμη στα στοιχεία υπάρχει επιστολόχαρτο υψηλόβαθμου πολιτικού παράγοντα προς τον Κ. Φρουζή, στο οποίο αναγράφεται όνομα πολιτικού προσώπου και αριθμός τηλεφώνου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share