Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Διαψεύδει ο Κώστας Φωτάκης ότι πήρε επίδομα ενοικίου...

27 Φεβρουαρίου 2018 15:37
Διαψεύδει ο Κώστας Φωτάκης ότι πήρε επίδομα ενοικίου...

Αρνείται ότι έχει λάβει επίδομα ενοικίου ο Κώστας Φωτάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας μίλησε τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος νωρίτερα είχε παρουσιάσει έγγραφο με πίστωση 5.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών διαμονής του κ. Φωτάκη στην Αθήνα.

«Ουδέποτε έχω πάρει επίδομα ενοικίου ή οποιασδήποτε άλλης δαπάνης. Συγκεκριμένα, αυτό (το ποσό) ήταν για έξοδα κίνησης τα οποία ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει. Έγινε αίτημα στο υπουργείο Παιδείας, αλλά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα έξοδα κίνησης», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Μένω στο σπίτι του γιου μου»
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια κάνει λόγο για «κάλυψη δαπανών διαμονής», κάτι που παραδέχτηκε ο κ. Φωτάκης, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι ουδέποτε αξιοποίησε το ποσό.

Μάλιστα, εξήγησε ότι δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα, επειδή μένει στο σπίτι του γιου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Το παρελθόν που θέλει να "θάψει" η Γκαμπριέλα! Η επαφή με την Αλεξανδράτου και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ανέβηκαν οι τόνοι
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στη συνέχεια ο κ. Φωτάκης ανέβασε τους τόνους, λέγοντας σε αυστηρό τόνο στους δημοσιογράφους: «Απορώ, όταν κάνετε έρευνα, γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε… Βάζετε τα ονόματα από κάτω, γίνεται δημόσια διαπόμπευση».

«Αυτή η αίτηση είχε γίνει, όταν είχα μία αμφιβολία στο πού θα μείνω. Δεν ήταν για το ενοίκιο, αλλά για να μένω σε ξενοδοχείο κάποιες φορές, αν χρειαζόταν», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι θέλουν να πολιτική.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share