Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξιτήριο πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά από χειρουργική επέμβαση

21 Φεβρουαρίου 2018 12:34
Εξιτήριο πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά από χειρουργική επέμβαση

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση αγγειοπλαστικής ήρθε η ώρα και για το απαραίτητο εξιτήριο για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκηςνοσηλευόταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Ο θεράπων ιατρός του δημάρχου, επεμβατικός καρδιολόγος Χουρμούζιος Αραμπατζής, δήλωσε πως ο κ.Μπουτάρης έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση.

«Ο κ. Μπουτάρης επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο. Του συνέστησα να υποβληθεί σε καρδιακό καθετηριασμό – στεφανιογραφία για την απεικόνιση των στεφανιαίων αρτηριών. Κατά τον έλεγχο στον στεφανιογράφο, διαπιστώθηκαν δύο σημαντικού βαθμού στενώσεις αγγείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα"! Μπαίνει στο "Survivor 2" παίκτης από το "Survivor 1"! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Στον ίδιο χρόνο υποβλήθηκε σε επιτυχή ανεπίπλεκτη αγγειοπλαστική δύο στεφανιαίων αγγείων με εμφύτευση stent. Παρέμεινε ασυμπτωματικός σε θάλαμο κατά τις επόμενες ώρες και σήμερα έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share