Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα! - Κάνει λόγο για «κοπάδι βουλευτικά πρόβατα» που τον στηρίζουν! (Video)

23 Δεκεμβρίου 2017 14:45
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα! - Κάνει λόγο για «κοπάδι βουλευτικά πρόβατα» που τον στηρίζουν! (Video)

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών απαντά για τρίτη φορά μέσω Facebook στον Αλέξη Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αναφορές που έκανε στο πρόσωπό της στην ομιλία του κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο φρικτό έγκλημα συγκλονίζει: Άνδρας έκαψε ζωντανή 25χρονη επειδή απάντηση αρνητικά σε πρόταση γάμου!

Η κυρία Κωνσταντοπούλου στο βίντεό της επικρίνει τον πρωθυπουργό για την τακτική της κατάθεσης των τροπολογιών νύχτα «με τις οποίες θέλει να βάλει στη φυλακή το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, δηλαδή εμάς» ενώ μιλάει για «κοπάδι βουλευτικά πρόβατα» που τον στηρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα «βόμβα» στο Survivor 2: Ο σύντροφος επώνυμης που ήταν στο Survivor 1… πηγαίνει στο δεύτερο! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας την προτεινε για τη θέση του Προέδρου της Βουλής επειδή εκείνη αρνήθηκε να αναλάβει υπουργός Εσωτερικών αφού, όπως λέει, ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να τη δει στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share