Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το γνωρίζατε; Γιατί η Εμινέ Ερντογάν φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα;

7 Δεκεμβρίου 2017 15:56
Το γνωρίζατε; Γιατί η Εμινέ Ερντογάν φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα;

Η Εμινέ Ερντογάν επέλεξε για την εμφάνιση της στην Αθήνα ένα γκρι παλτό και το συνόδευσε με ένα κίτρινο σύνολο που αποτελείται από κίτρινο πουλόβερ, κίτρινο παντελόνι και μια κίτρινη μαντίλα. Τα ίδια ρούχα έχει επιλέξει για τουλάχιστον άλλες τέσσερις επίσημες εμφανίσεις της.

Το συγκεκριμένο σύνολο πρέπει να είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα της. Η σύζυγος του Τούρκου Πρόεδρου στην επίσημη επίσκεψή της στην Κροατία φορούσε ακριβώς το ίδιο σύνολο, με την ίδια ταμπά τσάντα και τα ίδια παπούτσια. Το μόνο που διαφέρει είναι το παλτό, που δίνει και έναν αέρα ανανέωσης στο στυλ της κ. Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 – βόμβα: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Ντέμης Νικολαΐδης; Η απόφαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή!

Ενώ, και στην επίσκεψη στην Ουκρανία επέλεξε το ίδιο κίτρινο σύνολο. Ο φακός την κατέγραψε να φορά το ίδιο σύνολο σε μία ομιλία του συζύγου της στην Κωνσταντινούπολη. Τέλος, όταν το προεδρικό ζεύγος είχε συναντηθεί με την ηθοποιό Λίντσει Λόχαν, η Εμινέ Ερντογάν επέλεξε το ίδιο κίτρινο σύνολο.

Αν και οι επικριτές του Ταγίπ Ερντογάν, της καταλογίζουν ματαιοδοξία και σπατάλες, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία της στα ρούχα διάσημων σχεδιαστών, οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι η Εμινέ Ερντογαν κάνει σίγουρα οικονομία, επιλέγοντας συνέχεια τα εν λόγω ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγνήτισε τα βλέμματα: Η εντυπωσιακή ξανθιά από την φρουρά του Ερντογάν που μας έκανε να ξεχάσουμε το όνομά μας! (photos)

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share