Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί!" - Νέες χυδαιότητες από την Χρυσή Αυγή στην Βουλή...

3 Μαρτίου 2016

Ακόμη ένα… σόου προσέφεραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον υπόδικο Χρήστο Παππά, που επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου.

Αφορμή για την επίθεση Παππά στον Αθανασίου στάθηκε μια αναφορά στη Δικαιοσύνη από τον βουλευτή της ΝΔ, με τον χρυσαυγίτη βουλευτή να εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

«Είμαι Βουλευτής επικρατείας και δεν μπορώ να πάω σπίτι μου Ιωάννινα, μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί, μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την οσία παρθένα. Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις και πίνεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη. Έτρεχες στους διαδρόμους και μου ζήταγες συγνώμη και μου έλεγες δεν φταίω εγώ, ξέρω ότι είσαι αθώος.Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμισι χρόνο φυλακή, λαμόγιο. Τα ξέρουμε όλα έχουμε ανθρώπους παντού, και συνακροάσεις», είπε μεταξύ άλλων στο παραλήρημά του ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

«Δεν σας έβαλε κανείς υπουργός φυλακή, δεν σας έκανε κανένας σκευωρία, αφήστε τα Μπάμπη και τις γλυψούρες, αφήστε τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά. Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς εδώ νομίζετε;», απάντησε ο κ. Αθανασίου, με τον κ. Παππά να αποχωρεί από την αίθουσα και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης να συμπληρώνει: «Αήθης η επίθεση Παππά, λυπάμαι που έφυγε, είναι ανεύθυνος άνθρωπος, η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη δεν επηρεάζεται, δεν έχει δουλειά ο υπουργός Δικαιοσύνης και η εσγαγγελέας του Αρείου Πάγου. Να είναι πιο προσεκτικός στο κοινοβούλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα "πήρε" άσχημα ο Τσίπρας! Δείτε τι θα κάνει με το μεταναστευτικό!



Τραγικό: «Μαϊμού» ζωντανές συνδέσεις βγάζει τα πρωινά δελτία η ΕΡΤ! (VIDEOS)

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share