Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σφοδρή επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη (VIDEO)

24 Νοεμβρίου 2015
Σφοδρή επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη (VIDEO)

Φωτιές ανάβει η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο την Κυριακή να υπήρξε σαμποτάζ, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως μπορεί να παρενέβησαν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ωστόσο, παρά τις ερωτήσεις δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία και τόνισε πως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα συμφέρον πολιτικό και οικονομικό να προσπαθήσει να αποφασίσει για τα εσωτερικά της θέματα.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το σύστημα την Κυριακή να έπεσε σκοπίμως και επικαλέστηκε την εμπειρία της το 2009 όταν εκείνη ήταν υποψήφια απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά.

Δήλωσε χαρακτηριστικά και τότε πως στις τότε εσωκομματικές εκλογές υπήρχαν σοβαρά προβλήματα και τα μηχανήματα είχαν πέσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το αποτέλεσμα το 2009 μπορεί να ήταν προϊόν νοθείας δήλωσε πως τις 4 ώρες που είχε πέσει τότε το σύστημα έγιναν πράματα και θάματα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εσωτερικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε αντίθετη με την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη και πως έπρεπε να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους.

πηγη: newsit.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share