Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Να δείτε που θα γίνουμε και... κολλητοί: Η Μέρκελ το παίρνει πάνω της για να σώσει την Ελλάδα!

1 Ιουνίου 2015
Να δείτε που θα γίνουμε και... κολλητοί: Η Μέρκελ το παίρνει πάνω της για να σώσει την Ελλάδα!

Η Μέρκελ θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ και είναι σίγουρη πως στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δανειστές και στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό και όταν χρειαστεί θα αναλάβει πλήρως τις διαπραγματεύσεις.

Την πεποίθησή της αυτή έχει επανειλημμένα εκφράσει η Γερμανίδα καγκελάριος, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του Νewsit.gr από το περιβάλλον της Καγκελαρίας.

Όμως, έχει και ένα μεγάλο προβληματισμό ο οποίος πηγάζει από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Ελλάδας και ειδικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ανγκελα Μέρκελ, αναφέρουν οι πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, προβληματίζεται από τις δηλώσεις που κάνουν στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, καθώς και από παλινωδίες εντός της κυβέρνησης.

Η ίδια πιστεύει ότι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να διαχειριστεί τις όποιες αντιρρήσεις και αντιδράσεις υπάρξουν, οπότε τότε θα είναι εφικτή η συμφωνία.

Μάλιστα η Μέρκελ συχνά αναφέρει στους συνεργάτες της πως θα στηρίξει τον Ελληνα πρωθυπουργό στην προσπάθεια που καταβάλλει τόσο στο επίπεδο της συμφωνίας όσο και των μεταρρυθμίσεων που θα ακολουθήσουν ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση και να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share