Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ: Στη φυλακή ο Στουρνάρας;

8 Ιανουαρίου 2015
ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ: Στη φυλακή ο Στουρνάρας;

Αν δεν επέμβει για να σταματήσει την παραπληροφόρηση και την κινδυνολογία ότι με τον Τσίπρα πρωθυπουργό θα κινδυνεύσουν οι καταθέσεις, οι τράπεζες και η οικονομία της χώρας.


Είναι τεράστιες οι ευθύνες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, για τα χαλκευμένα στοιχεία με τα οποία τροφοδοτείται ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, γιατί θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος, τις καταθέσεις και παράλληλα απειλούν τη σταθερότητα της οικονομίας. Φαίνεται ότι στους σκοτεινούς διαδρόμους της Τράπεζας της Ελλάδος, υπάρχει μαύρη ορχήστρα που παραποιεί στοιχεία για τις ανάγκες της βρόμικης κινδυνολογικής επιχείρησης που έχουν στήσει οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Η μαύρη ορχήστρα των κινδυνολόγων στην εναγώνια προσπάθειά της να διαμορφώσει κλίμα φόβου, έστησε μια σειρά δημοσιευμάτων που εμφάνιζαν αυξημένες εκροές καταθέσεων το μήνα Δεκέμβριο. Τα στοιχεία είχαν δοθεί από ένα περίεργο μηχανισμό της Τράπέζας της Ελλάδος που συνδέεται άμεσα με το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα.

Ο ίδιος ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει τη σπέκουλα με τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του γνώριζαν πολύ καλά ότι τον Δεκέμβριο οι εκροές είναι πολλαπλάσιες από τους άλλους μήνες, γιατί οι εταιρείες κλείνουν εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των καταθετών βγάζει λεφτά για να καλύψει τα έξοδα διακοπών, τα δώρα, τις πληρωμές τελών κυκλοφορίας και άλλων φόρων που έχουν επιβαρύνει τα ελληνικά νοικοκυριά με εντολή της τρόικας.

Τα παπαγαλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος συνέχισαν και χθες τις διαρροές, τροφοδοτώντας τα στοχευμένα δημοσιεύματα των κινδυνολόγων. Αυτή τη φορά επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό πανικού διαρρέοντας ότι την πρώτη μέρα μετά τις γιορτές που λειτούργησαν οι τράπεζες αποσύρθηκαν καταθέσεις ύψους εξακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: ΒΟΜΒΑ: Κατεβαίνει στις εκλογές η Νόνη Δούνια - Με ποιο μεγάλο κόμμα θα είναι υποψήφια

Είναι σίγουρο ότι ο παρακρατικός μηχανισμός που λειτουργεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, θα συνεχίσει μέχρι τη μέρα των εκλογών, τις διαρροές για τις ανάγκες της επιχείρησης τρομοκρατίας και φόβου, που έχουν στήσει οι ξένοι τοκογλύφοι μαζί με το πολιτικό προσωπικό των δοσίλογων, που αποσύρεται οριστικά στις 25 Ιανουαρίου στη χωματερή της ιστορίας.

Οι ποινικές ευθύνες για τον θεματοφύλακα της ασφαλείας του τραπεζικού συστήματος είναι δεδομένες και όπως μας αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της Αντιπολίτευσης θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, τόσο ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας, όσο και κάποιοι άλλοι τραπεζίτες, οι οποίοι συμμετέχουν στο βρόμικο παιχνίδι αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκαλεί στην οικονομία της χώρας.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί, πρόσθεσε η ίδια η πηγή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η μαύρη ορχήστρα των ξένων και ντόπιων δοσίλογων παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να προκαλέσουν τον φόβο στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Γελάει ο κόσμος πια: Σε λίγο θα μας πουν πως και για το Μνημόνιο φταίνε οι λαθρομετανάστες και οι... Ισλαμιστές - Δείτε τί έγραψε ο Πλέυρης στο Twitter

Οι διαρροές απ' την Τράπεζα της Ελλάδας ενορχηστρώνονται με στημένα δημοσιεύματα στον ελληνικό και ξένο τύπο, καθώς επίσης με δηλώσεις σκοπιμότητας από ορισμένους αξιωματούχους και ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης, που έχουν αναλάβει εργολαβικά να υπερασπίσουν τις δυνάμεις της τρόικας στην Ελλάδα και να ανακόψουν τη διαφαινόμενη επέλαση του Αλέξη Τσίπρα.

Στρατηγικός στόχος της μαύρης προπαγάνδας, είναι να περιοριστεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια ποσοστά, που να μην του επιτρέπουν να έχει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία.

Μια τέτοια εξέλιξη θεωρούν ότι θα περιορίσει τη διαπραγματευτική του θέση στην σκληρή διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος και θα ζημιώσει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών.

Διαβάστε ακόμη: ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Με το ΚΚΕ κατεβαίνει στις εκλογές η Ελένη Μενεγάκη!

πηγή: kontranews.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share