Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ντροπή κι αίσχος: Χρυσαυγίτες ΕΒΡΙΖΑΝ και ΕΦΤΥΝΑΝ μέσα στην Βουλή! (PHOTOS)

29 Δεκεμβρίου 2014
Ντροπή κι αίσχος: Χρυσαυγίτες ΕΒΡΙΖΑΝ και ΕΦΤΥΝΑΝ μέσα στην Βουλή! (PHOTOS)

Σκηνές ντροπής επικράτησαν νωρίτερα στην Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σχεδόν όλοι οι χρυσαυγίτες βουλευτές, μόλις τελείωσε η ψηφοφορία, έχοντας τους αντίχειρες προς τα κάτω, επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σαμαρά και της κυβέρνησης: «Είστε ξεφτίλες, είστε πεθαμένοι. Ο Σαμαράς στη φυλακή… Σας περιμένουμε στη φυλακή. Θα έρθετε μαζί μας».

Στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ.Λαγός επιτέθηκε στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, λέγοντας «Μπούκουρα που είσαι; Είστε πεθαμένοι», ενώ ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος έστρεψε τα βέλη του κατά του διευθυντή της Ασφάλειας, διότι επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπούνε μέσα και να τους συνοδεύσουν προς τα έξω .

Με τον Στάθη Μπούκουρα "τα έβαλε" και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν δίστασε εκτός από βρισιές να εκτοξεύσει εναντίον του ακόμη και φτυσιές!!!

Λίγο αργότερα, και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ν.Μίχος, προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το μέρος του κ.Δένδια, τον εμπόδισε όμως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.



Πηγή: star.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share