Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΧΑΜΟΣ με τους Χρυσαυγίτες: «Σαμαρά σε περιμένουμε στην φυλακή» - Έφτυσαν τον Μπούκουρα, επιτέθηκαν στον Κικίλια!

29 Δεκεμβρίου 2014
ΧΑΜΟΣ με τους Χρυσαυγίτες: «Σαμαρά σε περιμένουμε στην φυλακή» - Έφτυσαν τον Μπούκουρα, επιτέθηκαν στον Κικίλια!

Ένταση επικράτησε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Χρυσαυγίτες να επιδίδονται σε σόου βρίζοντας και πραγματοποιώντας σωματικές επιθέσεις κατά συναδέλφων τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KoolNews.gr, οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και έσπρωξαν τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Βασίλη Κικίλια ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει από φραστική επίθεση τον ομόλογό του Νίκο Δένδια. Την ίδια ώρα φωνάζοντας συνθήματα έβριζαν την κυβέρνηση και ορισμένους υπουργούς όπως ο κ. Αθανασίου και ο Νίκος Δένδιας.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε φραστικά κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, φωνάζοντάς του «θα πας φυλακή», ενώ το αποκορύφωμα το είδαμε όταν ο Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής και σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, έφτυσε κατάμουτρα τον ανεξάρτητο (πρώην Χρυσαυγίτη) Ευστάθιο Μπούκουρα, ο οποίος ψήφισε τον Σταύρο Δήμα, αποκαλώντας τον «προδότη» και «πουλημένο».

«Ξεφτίλες είστε πεθαμένοι» φώναζαν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ την ώρα που φώναζαν συνθήματα, είχαν σηκώσει τα χέρια τους δείχνοντας με τους αντίχειρές τους προς τα κάτω.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share