Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Αυτός ο δήμος ανακυκλώνει τα χριστουγέννιατικα δέντρα των δημοτών του

Πρότυπο περιβαλλοντικής συνείδησης

7 Ιανουαρίου 2022 14:37
Απίστευτο! Αυτός ο δήμος ανακυκλώνει τα χριστουγέννιατικα δέντρα των δημοτών του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δήμος Καλαμαριάς περισυλλέγει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των κατοίκων που επιθυμούν να τα ανακυκλώσουν.

Ξεκίνησε στην Καλαμαριά η διαδικασία της ανακύκλωσης των χριστουγεννιάτικων δέντρων, τα οποία περισυλλέγονται από τις γειτονιές.

Όπως ενημερώνει η αντιδημαρχία Καθαριότητας, φορτηγό του δήμου περνάει από τις γειτονιές και συγκεντρώνει τα δέντρα, τα οποία μεταφέρονται στους Ταγαράδες, το περιβαλλοντικό πάρκο που δημιούργησε ο ΦΟΣΔΑ.

Εκεί τα δέντρα τοποθετούνται στον κλαδοτεμαχιστή, για την πλήρη ανακύκλωση τους.

καλαμαρια

Οι δημότες που επιθυμούν να ανακυκλώσουν το δέντρο τους μπορούν να το αφήνουν δίπλα στους κάδους ή στην Διεύθυνση Πρασίνου που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νικολάου με Μικρουλέα.

«Έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων ετών, είμαι σίγουρος ότι οι δημότες μας και φέτος θα δείξουν υπευθυνότητα και καλή συνεργασία με την υπηρεσία μας και θα συγκεντρώσουμε σύντομα όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι για ανακύκλωση, εάν θέλουμε να φροντίσουμε για το περιβάλλον μας» δήλωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Στέλιος Ματσαρίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης στα τηλέφωνα 2313314800 & 2313314260.

 

Ροή ειδήσεων

Share