Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Πάτρα για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στο Σύνταγμα βρέθηκαν δεκάδες γυναίκες ντυμένες στα μαύρα και με ζωγραφισμένα κόκκινα χέρια στο λαιμό

19 Ιουνίου 2021 21:04
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Πάτρα για τη δολοφονία της Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά προκειμένου να κατοχυρωθεί νομικά τώρα ο όρος «γυναικοκτονία» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στο Σύνταγμα στις 19:30 του Σαββάτου. Εκεί βρέθηκαν περίπου 80 άτομα μεταξύ των οποίων άνδρες και γυναίκες. Δεκάδες γυναίκες ντυμένες στα μαύρα και έχοντας ζωγραφισμένα κόκκινα χέρια στο λαιμό ζητούν να μπει ένα τέλος στον κατάλογο γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Συγκέντρωση και στην Πάτρα

Το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει προκαλέσει θλίψη αλλά και οργή στο πανελλήνιο και οι αντιδράσεις του κόσμου είναι λογικό να βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια. Συγκέντρωση, λοιπόν, γυναικών έγινε το πρωί του Σαββάτου (19/6) στην Πάτρα για την την άτυχη Καρολάιν που έχασε τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή της.

Περίπου 100 άτομα φωνάζοντας συνθήματα για τα εγκλήματα σε βάρος των γυναικών, συγκεντρώθηκαν με πανό στην πλατεία Γεωργίου και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η πορεία ήταν ειρηνική, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν επί ποδός.

Έγκλημα Γλυκά Νερά Καρολάιν

Νέα ανατριχιαστική συμπληρωματική κατάθεση από τον πιλότο - "Της πίεζα το κεφάλι μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται"

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν περιέγραψε ακόμα μια φορά στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος. Στην τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν η δικογραφία αποσταλεί στις δικαστικές αρχές, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος ρωτήθηκε ξανά από τους αστυνομικούς για τον τρόπο που δολοφόνησε την 20χρονη την ώρα που κοιμόταν. Παράλληλα συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη καθώς η κάμερα έδειξε κατά λάθος το χαρτί που της έδωσαν.

Ερώτηση: Μπορείς να μας περιγράψεις ακόμη μια φορά τη στιγμή που αγκάλιασες τη σύζυγό σου και μετά από 5 λεπτά κατάλαβες ότι δεν κουνιόταν;

Απάντηση: Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει.

Νέα ανατριχιαστική συμπληρωματική κατάθεση από τον πιλότο

Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι.

Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: "Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις". Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο.

Ερώτηση: Στην προηγούμενη έκθεση εξέτασης, μας περιέγραψες πώς δέθηκες πριν έρθουν οι Αστυνομικοί. Θυμάσαι αν τα χέρια σου τα έδεσες μπροστά ή πίσω από τα πόδια σου;

Απάντηση: Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου.

 

Ροή ειδήσεων

Share