ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Diddy: Κρέμασε γυναίκα από το μπαλκόνι και απείλησε να την σκοτώσει – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες

Diddy: Κρέμασε γυναίκα από το μπαλκόνι και απείλησε να την σκοτώσει – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Άλλη μια σοκαριστική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας αφού ο ράπερ «Diddy» Combs γνωστός και ως Puff Daddy δέχτηκε νέα μήνυση από τη σχεδιάστρια μόδας Bryana Bana Bongolan. Στην μήνυση 17 σελίδων που κατατέθηκε από την γνωστή σχεδιάστρια στο Λος Άντζελες στις 27 Νοεμβρίου, κατηγορείται ευθέως ο καλλιτέχνης για σεξουαλική επίθεση, συναισθηματική κακοποίηση και παράνομη κράτηση.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Rolling Stone, ο ράπερ φέρεται να απείλησε να την σκοτώσει, καθώς την κρεμούσε από ένα μπαλκόνι που βρισκόταν στον 17ο όροφο ενός κτιρίου. Η Bryana Bana Bongolan ζήτησε αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την διαρκή συναισθηματική αγωνία.

Η Bongolan ανέφερε στη νέα μήνυση ότι ο Diddy φέρεται να εισέβαλε στο μπαλκόνι της πρώην κοπέλας του Casandra Ventura κι αφού μπήκε στο διαμέρισμά της νωρίς το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 2016 προχώρησε στην πράξη του με την άλλη γυναίκα. Δίνοντας λεπτομέρειες για το περιστατικό, η γυναίκα είπε ότι ο Combs την άρπαξε και «την σήκωσε στο κάγκελο του μπαλκονιού του 17ου ορόφου, ενώ φώναξε: «Ξέρεις τι δια@@ο έκανες;» υποστηρίζει στη μήνυση.

Παρά την παρέμβαση της πρώην συντρόφου του, δεν την άφησε

Η Bongolan είπε ότι ο Diddy την τράβηξε πάνω από το μπαλκόνι και την χτύπησε στα έπιπλα της βεράντας. Επίσης ότι ήταν μάρτυρας πολλών περιπτώσεων σωματικής κακοποίησης μεταξύ του Combs και της τότε συντρόφου του.

Δείτε επίσης: Υπάρχει κοινό νομικό έρεισμα στην υπόθεση του Diddy με εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ;

Στην κατάθεση της υπόθεσης, αναφέρεται πώς ο Combs πήρε μία γυναίκα σηκωτή «σαν παιδί» και την κρέμασε πάνω από ένα μπαλκόνι 17ου ορόφου. Ο δικηγόρος του Combs αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Bongolan.

Σε δήλωση που δόθηκε στο Rolling Stone, ο νομικός εκπρόσωπος του Combs είπε: «Από πέρυσι, η κυρία Bongolan έχει εκφράσει την πρόθεση να μηνύσει τον κ. Combs και έχει ζητήσει νομική εκπροσώπηση για να διεκδικήσει τις αξιώσεις της. Ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς και παραμένει βέβαιος ότι τελικά θα αποδειχθούν αβάσιμες οι κατηγορίες».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου