ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο απόλυτος εφιάλτης: Θαλάσσιο τέρας με τεράστια δόντια ξεβράζεται σε παραλία! (photo)

Ο απόλυτος εφιάλτης: Θαλάσσιο τέρας με τεράστια δόντια ξεβράζεται σε παραλία! (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Χρήστες του διαδικτύου έμειναν έκπληκτοι με ένα φρικιαστικό θαλάσσιο πλάσμα που ξεβράστηκε σε μια παραλία της Καλιφόρνιας, όπως απεικονίζεται σε φωτογραφίες.

Μου προκαλεί εφιάλτες“, γράφουν πολλοί στο Reddit!

Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα λεπτό, χλωμό ψάρι με σειρές κυματιζόμενων δοντιών, που θυμίζει την απεικόνιση ενός καλλιτέχνη ενός θαλάσσιου φιδιού από έναν παλιό θαλάσσιο χάρτη.

Εφιάλτης: Θαλάσσιο τέρας με ανατριχιαστικά δόντια ξεβράζεται σε παραλία! (photo)

Οι χρήστες του Reddit είχαν πολλές εικασίες για την ταυτότητα του θαλάσσιου τέρατος, με μερικούς να το συγκρίνουν με έναν πλεισιοσαύρο (το ίδιο είδος με το μυθικό τέρας του Λοχ Νες)!

Με την ευκαιρία, δείτεΓυναίκα έτρωγε μόνο σαρδέλες για 3 μήνες – Τα αποτελέσματα την άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Όπως αποδείχθηκε, τα φριχτά φουσκωτά είναι στην πραγματικότητα το πτώμα ενός μουρέι, ενός γλοιώδους ωκεάνου αρπακτικού που κατοικεί σε τροπικές και υποτροπικές θάλασσες, όπου κρύβεται σε βράχια και σχισμές σε ύφαλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πάνω από 200 είδη του οδοντωτού κυνηγού, το μεγαλύτερο από τα οποία μπορεί να φτάσει σε μήκος σχεδόν 12 ποδών.

Οι μουράδες γενικά δεν είναι επιβλαβείς για τους ανθρώπους, αλλά προτιμούν να γιορτάζουν με ψάρια, αλλά μπορούν να δαγκώσουν τους ανθρώπους όταν τους ενοχλήσουν.

Ενώ τα χέλια έρχονται σε μια καλειδοσκοπική σειρά χρωμάτων, αυτό το δείγμα έμοιαζε “λίγο λευκασμένο από το να είναι νεκρό”, σύμφωνα με τον Tim Daly, εκπρόσωπο του Τμήματος Αλιείας και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας.

Τέλος, οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν φρικάρει και με τα τεράστια δόντια του πλάσματος!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου