Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair - «Παρέλυσε» το αεροδρόμιο

Συναγερμός στην Ίμπιζα!

20 Ιουνίου 2024 19:09
Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair - «Παρέλυσε» το αεροδρόμιο
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το αεροδρόμιο της Ίμπιζα αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία του μετά την αναφορά απειλής για βόμβα σε πτήση της Ryanair, χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι προγραμματισμένες πτήσεις ανεστάλησαν για σχεδόν μία ώρα σήμερα (20/6) το απόγευμα, ενώ πτήσεις φέρεται να έχουν εκτραπεί σε άλλα αεροδρόμια, όπως ο αερολιμένας της Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Όπως αναφέρει το μέσο, βίντεο καταγράφει επιβάτες πτήσης της Ryanair προς το αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνο να εξέρχονται του αεροσκάφους, τη στιγμή που ένας άντρας επιβαίνων στην ίδια φέρεται να έχει συλληφθεί.

Οι πτήσεις ανεστάλησαν από τις 15:45 έως τις 16:30 τοπική ώρα. Εκπρόσωπος της ισπανικής αεροπορικής Aena δήλωσε σχετικά: «Υπήρξε ένα περιστατικό ασφαλείας σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα και η Πολιτική Φρουρά έχει αναλάβει την κατάσταση».

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair: Ταξιδέψτε Ιούνιο και Ιούλιο από €16,99

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά η προσφορά αφορά σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από 16,99€ σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα και ισχύει για λίγες ώρες ακόμα!

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 19/06/2024 για πτήσεις από 16,99€ και απολαύστε ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιουλίου (31/07/ 2024).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share