Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Λύθηκε το μυστήριο; Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν 17 χρόνια μετά! (photo)

Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ και οι κρυφές φωτογραφίες

17 Ιουνίου 2024 20:08
Λύθηκε το μυστήριο; Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν 17 χρόνια μετά! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, παραμένουν συνεχείς και σχεδόν καθημερινές.

Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να βρουν ένα χαμένο κομμάτι ελπίδας, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι η υπόθεση έχει κλείσει.

Η τραγική πλευρά της ιστορίας είναι ότι, παρά την εστίαση σε συγκεκριμένο ύποπτο, δεν διαθέτουν αρκετά στοιχεία για να ασκήσουν κατηγορίες, με αποτέλεσμα να παραμένουν αδρανείς. Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η μικρή ίσως να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Δείτε επίσης: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: «Είχα δείξει τον απαγωγέα, δεν έκλαψε όταν την πήρε»

Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ και οι Κρυφές Φωτογραφίες

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν 17 χρόνια μετά

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν ενδέχεται να έχει φωτογραφίες του αγνοούμενου κοριτσιού και να τις έχει θάψει σε ένα υπόγειο καταφύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, καταδικασμένος παιδόφιλος, φέρεται να έχει κρατήσει «τρόπαια» από τα θύματά του στο παρελθόν, περιλαμβάνοντας φωτογραφίες που θεωρούνται καθοριστικές για την υπόθεση της εξαφάνισης του κοριτσιού από το 2007.

Τον περασμένο Μάιο, η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε μια τεχνητή δεξαμενή στο Αλγκάρβε, κοντά στην πόλη Σίλβες, όπου επισκεφτόταν συχνά ο Μπρούκνερ, ελπίζοντας να βρει στοιχεία που θα οδηγούσαν στην εύρεση της Μαντλίν.

Μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στη Sun ότι οι αρχές γνωρίζουν για τα θαμμένα αποθετήρια δεδομένων, όπως σκληρούς δίσκους και USB sticks, που ο ύποπτος κρατούσε σε οποιοδήποτε από τα μέρη που επισκεπτόταν, και πιστεύουν ότι οι έρευνες στη λίμνη θα αποκαλύψουν μυστικά, καθώς φέρεται να διατηρούσε αντίγραφα ως «τρόπαια».

Η Εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν: Το Ανεξιχνίαστο Μυστήριο του Αλγκάρβε

Λίγο πριν τα τέταρτα γενέθλιά της, η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το δωμάτιο ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Πράια ντα Λουζ, ένα μικρό θέρετρο στο Αλγκάρβε όπου περνούσε διακοπές με την οικογένειά της, ενώ οι γονείς της ήταν σε δείπνο με φίλους σε γειτονικό εστιατόριο.

Η εξαφάνισή της οδήγησε σε μια διεθνή εκστρατεία αναζήτησης από τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν, προκειμένου να βρουν οποιοδήποτε ίχνος της, και παραμένει ένα από τα σημαντικότερα εγκληματολογικά μυστήρια των τελευταίων ετών.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share