Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Στην «τσίτα» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν έρθει κοντά με...»

Αυτή η σχέση θα προκαλέσει προβλήματα στο παλάτι...

28 Μαΐου 2024 10:15
Στην «τσίτα» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν έρθει κοντά με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί στο παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας και συγκεκριμένα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, εξαιτίας των στενών σχέσεων έχει αναπτύξει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ με δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, αυτά τα δύο μέλη πρόκειται για την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δυστυχώς έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον: «Περνάει όσο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, δε θα τη δούμε ξανά...»

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν είπε στη Mirror: «Για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ μια συμμαχία του Χάρι και της Μέγκαν με τη Βεατρίκη και την Ευγενία είναι μια τεράστια ανησυχία».

«Νιώθουν ότι η Βεατρίκη και η Ευγενία αισθάνονται ότι, έχοντας αποτραβηχτεί οι ίδιες από το παλάτι, έχουν περισσότερα κοινά με τον Χάρι και τη Μέγκαν παρά με οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη από το γεγονός ότι η Κέιτ, το “βασικό περιουσιακό στοιχείο” της βασιλικής οικογένειας, είναι εκτός καθηκόντων όσο συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λαμβάνει θεραπεία για τη διάγνωση καρκίνου μετά τη δημόσια ανακοίνωσή της τον Μάρτιο 2024.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα: «Το Παλάτι ανησυχεί ότι μετά το ταξίδι στη Νιγηρία, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία απολαμβάνοντας θετική δημοσιότητα, όσο η Κέιτ αναγκάζεται να μένει στο παρασκήνιο».

Χάρι και Μέγκαν

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν με τον πρίγκιπα Άντριου

Είπε επίσης ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ διατηρούν στενή επαφή με την Βεατρίκη και την Ευγενία μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ.

«Παρόλο που ο Χάρι και η Μέγκαν τρέφουν ελάχιστη συμπάθεια για τον πρίγκιπα Άντριου, έχουν διατηρήσει τακτικές επαφές με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίσσα Ευγενία».

Ο Χάρι ήταν πάντα κοντά με την Ευγενία και τον έχει επισκεφτεί ακόμη και στην Αμερική, με το ζευγάρι να βλέπει μαζί το Super Bowl το 2022.

Ενώ ο Χάρι φαίνεται να έχει κρατήσει επαφές με την Βεατρίκη και την Ευγενία, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την Κέιτ. Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Κέιτ Μίντλετον έχει πει ότι εκείνη δεν είναι έτοιμη να συναντήσει τον Χάρι.

«Το να συναντήσουν τον Χάρι είναι το τελευταίο πράγμα που ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν ή χρειάζονται στην παρούσα στιγμή».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share