Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Η «Οδύσσεια» της Κέιτ Μίντλετον μέχρι την ανακοίνωση για τον καρκίνο: Οι 2 μήνες από την εγχείρηση - Oι θεωρίες συνομοσίας και οι αντιδράσεις Καρόλου, Ουίλιαμ και Χάρι (video)

«Παγωμάρα» στη Βρετανία και όλο τον κόσμο - Πώς πάνε οι χημειοθεραπείες της πριγκίπισσας

23 Μαρτίου 2024 08:28
Η «Οδύσσεια» της Κέιτ Μίντλετον μέχρι την ανακοίνωση για τον καρκίνο: Οι 2 μήνες από την εγχείρηση - Oι θεωρίες συνομοσίας και οι αντιδράσεις Καρόλου, Ουίλιαμ και Χάρι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος έδωσε η Κέιτ Μίντλετον στις θεωρίες συνωμοσίας, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα σε βίντεο, με το οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο.

Οι δύο τελευταίοι μήνες, από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον μέχρι την ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο, ήταν γεμάτοι σχόλια, θεωρίες συνωμοσίας και φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

Οι δύο μήνες από την εγχείρηση της Κέιτ Μίντλετον ως την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο

Ήταν 17 Ιανουαρίου όταν το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Κέιτ Μίντλετον είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιά. Η ανακοίνωση δεν ανέφερε από τι έπασχε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, και έτσι ξεκίνησαν οι θεωρίες και οι αναλύσεις για την υγεία της, που δεν είχαν τελειωμό.

Είχε γίνει γνωστό ότι η Κέιτ θα παρέμενε σε νοσηλεία για αρκετό καιρό, μέσα στον οποίο ανακοινώθηκε ακόμα μία διάγνωση με καρκίνο για μέλος της οικογένειας: αυτή τη φορά για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος, μετά από επέμβαση για διογκωμένο προστάτη, πληροφορήθηκε από τους γιατρούς του ότι έχει καρκίνο και ξεκίνησε θεραπείες. Η ανακοίνωση για τη διάγνωση του βασιλιά έγινε στις 5 Φεβρουαρίου.

Μετά από αρκετό καιρό χωρίς νέες εξελίξεις, εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ φωτογραφίες που έδειχναν την Κέιτ, μέσα σε αυτοκίνητο, αλλά δεν ήταν αρκετές για να σταματήσει η θύελλα των θεωριών, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι δεν επρόκειτο για την ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά για άτομο που την υποδύεται.

Θύελλα από φήμες και θεωρίες συνωμοσίας

Το Παλάτι, για να απαντήσει στις φήμες, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της, αλλά ούτε τότε κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του, αφού διεθνή πρακτορεία απέσυραν την εικόνα επειδή ήταν επεξεργασμένη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν κι άλλες φήμες.

Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη και έδωσε εξηγήσεις, αλλά δεν μπόρεσε με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τις αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας, που έλεγαν ότι είναι σωσίας, μεταξύ άλλων, ή ότι έχει πάρει διαζύγιο.

Στις 18 Μαρτίου οι φήμες ξέφυγαν εντελώς, όταν ανέβηκε στο Διαδίκτυο βίντεο από το TMZ και τη Sun το οποίο έδειχνε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να φεύγουν από ένα παντοπωλείο.

Το τέλος στις φήμες δόθηκε, τελικά, δύο και πλέον μήνες αργότερα, όταν η Κέιτ Μίντλετον στάθηκε μπροστά στην κάμερα και ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο, κάτι που η οικογένεια ήξερε από τον Φεβρουάριο, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share