Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τουρκία: Άντρας δολοφόνησε τη γυναίκα και τη κόρη του-Την κατηγορούσε ότι τον απατούσε

Αναστατωμένη η κοινή γνώμη στη Τουρκία με το διπλό φονικό

14 Μαρτίου 2024 08:52
Τουρκία: Άντρας δολοφόνησε τη γυναίκα και τη κόρη του-Την κατηγορούσε ότι τον απατούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μητέρας και κορής από έναν πατέρα στη Τουρκία.

Ο Zülküf Böçkün, ένας 23χρονος δάσκαλος γεωγραφίας σκότωσε τη σύζυγό του, τη μαία νοσοκόμα Kadriye Böçkün και την κόρη του Asude Helen Böçkün.

Η άγρια δολοφονία πραγματοποιήθηκε γύρω στις 00:20, στην περιοχή Yunusemre, του Ερζερούμ.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτικό: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του και περιέφερε το κεφάλι της - Καταδικάστηκε μόλις σε 8 χρόνια

Όταν ο πατέρας και οι αδελφές του 23χρονου, πήγαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν, ο Zülküf Böçkün άρχισε να διαπληκτίζεται με τη σύζυγό του Kadriye Böçkün, την οποία, όπως είπε, υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Διπλό φονικό στη Τουρκία

Η Asude Helen Böçkün, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, άκουσε τους γονείς της να λογομάχουν φωναχτά και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ωστόσο, ο Zülküf Böçkün επιτέθηκε στη γυναίκα και την κόρη του με το μαχαίρι ψωμιού που πήρε από την κουζίνα, τραυματίζοντας τις θανάσιμα.

Μετά τις κραυγές της μητέρας και της κόρης για βοήθεια, οι αδελφές του Zülküf Böçkün, που ήταν καλεσμένες στο σπίτι, έτρεξαν στο δωμάτιο. Ο συζυγοκτόνος διέφυγε από το σημείο της δολοφονίας, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία.

Θρίλερ με δολοφονία 54χρονης: Βρήκαν το πτώμα της σε νεκροταφείο!

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας απασχολεί το Μεξικό. Το αστυνομικό τμήμα του Ρέντον ανακοίνωσε ότι η 54χρονη Reyna Hernadez που αγνοούνταν από την πολιτεία της Ουάσιγκτον βρέθηκε νεκρή σε τοπικό νεκροταφείο στο Μεξικό, κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, στις 8 Μαρτίου.

Φίλοι της ανέφεραν την εξαφάνιση της στις 28 Φεβρουαρίου, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι από τις δουλειές της και δεν άνοιξε τη μικρή της επιχείρηση στα Ρέντον Χάιλαντς. Στις 8 Μαρτίου, οι ντετέκτιβ ειδοποιήθηκαν για ένα άρθρο ειδήσεων στο Mexicali σχετικά με ένα άγνωστο πτώμα που βρέθηκε σε νεκροταφείο στην εθνική οδό Τιχουάνα.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη μια γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε μέχρι αισχάτων στον λαιμό τη σύζυγό του

Οι ερευνητές επικοινώνησαν με τις μεξικανικές αρχές και μπόρεσαν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για να ταυτοποιήσουν την άτυχη γυναίκα το Σαββατοκύριακο.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας ύποπτος. Ένας 61χρονος κάτοικος του Ρέντον βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση στο Μεξικό, ενώ εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 54χρονης.

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι επρόκειτο για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας και τα στοιχεία δείχνουν ότι η Hernandez μεταφέρθηκε στο σημείο της δολοφονίας παρά τη θέλησή της.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν στο Fox 13 ότι υπήρχαν σημάδια βασανιστηρίων, λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εντοπίστηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Μόλις επιβεβαιωθεί ο χρόνος και ο τρόπος του θανάτου, οι ντετέκτιβ μπορούν να προσδιορίσουν και πού διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share