Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σάλος στην Κύπρο: Στο φως νέα ντοκουμέντα από ερωτικές συνευρέσεις μοναχών και πιστών - Ψεύτικα θαύματα και 800.000 ευρώ σε μοναστήρι (video)

«Ανακαλύφθηκε ότι είχαν αγοράσει ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο»

7 Μαρτίου 2024 17:16
Σάλος στην Κύπρο: Στο φως νέα ντοκουμέντα από ερωτικές συνευρέσεις μοναχών και πιστών - Ψεύτικα θαύματα και 800.000 ευρώ σε μοναστήρι (video)
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωπη με ένα τεράστιο σεξου@λικό και οικονομικό σκάνδαλο που ξέσπασε σε Μονή του νησιωτικού κράτους, βρίσκεται η εκκλησία της Κύπρου.

Σύμφωνα με το κυπριακό philenews.com, το ροζ σκάνδαλο περιλαμβάνει από παρακολουθήσεις και βιντεοσκοπήσεις πιστών μέχρι και σεξου@λικές πράξεις μοναχών.

Στο κάδρο των ερευνών, μπαίνει ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιέχει περίπου €800.000, δυο διαμερίσματα σε Πειραιά και Κύπρο, που φέρονται να ανήκουν σε δυο μέλη του μοναστηριού. Εξετάζεται εάν τα χρήματα προέρχονται από προσφορές των πιστών, οι οποίοι εισέφεραν από το υστέρημά τους στη Μονή.

Το ψεύτικο θαύμα

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και η τοποθέτηση τεχνητού μύρου σε σταυρό, που έρεε όταν οι πιστοί προσέρχονταν να προσκυνήσουν, κάτι το οποίο παρέπεμπε σε θαύμα το οποίο προσέλκυε όλο και περισσότερους πιστούς.

Η όλη υπόθεση έλαβε διαστάσεις όταν κάμερες κατέγραψαν σεξουαλικές πράξεις μεταξύ δύο μοναχών. Τις κάμερες φέρεται να είχαν εγκαταστήσει οι ίδιοι παρακολουθώντας όσους έμπαιναν και όσους έβγαιναν σε γραφείο της μονής καθώς και σε δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείτο ως κρεβατοκάμαρα.

Τα δεδομένα ήταν τέτοια, που όπως αναφέρει το philenews, οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν να καθαιρεθούν, κάτι το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής (08/03) συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί με συνοπτικές διαδικασίες, εκτός και αν μέλη της Ιεράς Συνόδου ζητήσουν πλήρη ενημέρωση για όσα συνέβησαν και αμαύρωσαν την εικόνα της Εκκλησίας.

Φρίκη στην Αίγινα: Ναρκωτικά, όπλα και τεράστια χρηματικά ποσά - Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βι@σμ@@ 25χρονης από τον 36χρονο πατριό της

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση ενός 36χρονου στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη από τα 14 χρόνια της, βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες του πράξεις και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας του κοριτσιού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης όταν ο φερόμενος ως δράστης, αλβανικής καταγωγής, βίασε για ακόμη μία φορά την 25χρονη σήμερα κοπέλα. Το κορίτσι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, να μιλήσει σε μια κοινωνική λειτουργό και στη συνέχεια να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Το θύμα αποκάλυψε πως ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2013, όταν ήταν 14 ετών. Αποκάλυψε επίσης ότι κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά, έκανε χρήση ναρκωτικών και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας. Κάποιες φορές έδινε χρήματα στο κορίτσι και δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της.

Η 25χρονη ανέφερε ότι εξαναγκαζόταν στις φρικτές πράξεις, υπό την απειλή του διασυρμού της, καθώς ο πατριός της βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της και απειλούσε να τους δημοσιεύσει.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, συνελήφθη.

Παράλληλα συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Τον 40χρονο κατήγγειλε η 25χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία κατέθεσε ότι μέχρι τα 18 της χρόνια την θώπευε, ενώ αργότερα προχώρησε και στον βιασμό της.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1505 γραμμ. κάνναβης,
  • Αεροβόλο πιστόλι,
  • 4 μαχαίρια,
  • Το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • τρίφτης και
  • 3 κινητά τηλέφωνα

Ο άνδρας και η μητέρα της 25χρονης θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share