Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Πατέρας κυνηγούσε τις 20χρονες φίλες της κόρης του και τελικά άφησε μία έγκυο - «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου, μου αρέσουν οι μικρότερες» (video)

Ο 49χρονος αποφάσισε να διακόψει και τις σχέσεις με το παιδί του

23 Φεβρουαρίου 2024 08:05
Πατέρας κυνηγούσε τις 20χρονες φίλες της κόρης του και τελικά άφησε μία έγκυο - «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου, μου αρέσουν οι μικρότερες» (video)
Από Εύη Κουρίδου

«Να ζήσει τη ζωή» του αποφάσισε ένας 49χρονος πατέρας, ο οποίος κρυφά από την κόρη του κυνηγούσε τις φίλες της, μέχρι που αποπλάνησε μία εξ αυτών και την άφησε έγκυο!

Ο David Wilcox είχε πάθος να πηγαίνει με μικρότερες γυναίκες, όμως δυσκολευόταν να βρει νεαρό ταίρι. Έτσι, θεώρησε ότι περισσότερες πιθανότητες θα είχε με τις φίλες της 23χρονης κόρης του, τις οποίες γνώριζε από μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, προσέγγιζε τις γυναίκες χωρίς να αποκαλύψει κάτι στο παιδί του, μέχρι που έπεισε την κολλητή της Gina και έκαναν κρυφή σχέση, ενώ στη συνέχεια την άφησε έγκυο.

Όταν ο David έμαθε για την εγκυμοσύνη, πήρε την Gina στο σπίτι του και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη του Joni, που διαφώνησε με τη σχέση και χαρακτήρισε «πόρνη» την φίλη της.

«Έκρυψαν τη σχέση τους και με χρησιμοποίησαν για να βλέπουν ο ένας τον άλλον… Δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά την άφησε έγκυο και θέλει το παιδί, ενώ ψάχνει σεξ», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Dr. Phil», στην οποία μίλησε δημόσια για να εκθέσει τον πατέρα της, μήπως αλλάξει γνώμη.

Εντούτοις, ο άνδρας όχι μόνο δεν πήρε πίσω τις αποφάσεις του αλλά αποφάσισε να διακόψει και τις σχέσεις μαζί της, δηλώνοντας ότι «θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες, απλώς, δεν κάνω κάποιο έγκλημα».

Η Joni διέκοψε τελικά τις σχέσεις με την πρώην φίλη της, ενώ δε μιλάει και στον πατέρα της, τον οποίο πλέον σιχαίνεται να βλέπει.

Πα-τέρας βί@ζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα: «Είπε ότι "το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά"» (Video)

Έναν εφιάλτη χωρίς τέλος φέρεται να ζούσαν για πέντε χρόνια δύο αδελφές στην Αθήνα που καταγγέλλουν πως ο ίδιος τους ο πατέρας τις βί@σε από την ηλικία των 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Επίσης, ξέσπασε η μητέρα της ανήλικης που βί@ζε ο παππούς της.

Ο 55χρονος σήμερα άντρας, που μεγάλωνε μόνος του τα 4 παιδιά του από τότε που η συζυγος του εγκατέλειψε την οικογένεια, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις 2 κόρες του.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίσταζε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποδυόμενος τον καλό πατέρα, που είναι αγωνιστής της ζωής και ζητούσε από τον κόσμο να τον βοηθήσει με τρόφιμα και χρήματα για να τα βγάλει πέρα.

Τα κορίτσια υπέμεναν τον εφιάλτη που βίωναν για χρόνια. Όταν η μεγαλύτερη ήταν 16ετών και η μικρότερη 13ων, τότε εκμυστηρεύτηκε η μία στην άλλη το φρικτό μυστικό.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν πέρσι τελικά στην ετεροθαλή μεγαλύτερη αδελφή τους η οποία τις συμβούλεψε να πάνε στη ΓΑΔΑ και να καταγγείλουν το περιστατικό.

1,5 χρόνο μετά την καταγγελία ο 55χρονος σήμερα άνδρας συνελήφθη στις 7 Φεβρουαρίου και κρατείται στις φυλακές. H 22χρονη σήμερα κόρη μίλησε αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Εύη Γιαρκιά.

«Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά… Δεν πρέπει να βγει ποτέ από την φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share