Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Τραγωδία για 26χρονη Βρετανίδα: Πήγε στην Τουρκία για εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών και πέθανε από ανακοπή (photos)

Προειδοποιεί ο αδερφός της: «Αν σκέφτεστε να πάτε στην Τουρκία για ανόρθωση, μην το κάνετε!»

10 Ιανουαρίου 2024 15:37
Τραγωδία για 26χρονη Βρετανίδα: Πήγε στην Τουρκία για εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών και πέθανε από ανακοπή (photos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μια Βρετανίδα πέθανε λίγες ημέρες μετά την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στην Τουρκία. Η 26χρονη Ντέμι Αγκόλια παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ από την Τουρκία, αλλά πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο ταξί επιστρέφοντας στην κλινική της Κωνσταντινούπολης, με τον σύντροφό της Μπράντλεϊ Τζόουνς, να προσπαθεί απεγνωσμένα να της κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η 26χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν και κηρύχθηκε νεκρή τη Δευτέρα.

Οι γιατροί είπαν ότι η εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών πήγε καλά - 5 μέρες μετά πέθανε

26χρονη-βρετανιδα-που-πεθανε-απο-ανακοπη
Η 26χρονη Βρετανίδα που πέθανε από ανακοπή

Όπως αναφέρει η Sun, η Ντέμι πιστεύεται ότι υπέστη μια σειρά από καρδιακές προσβολές που προκλήθηκαν από εμβολή λίπους, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είπαν πως η εγχείρησή της την περασμένη Πέμπτη ήταν επιτυχής.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και η οποία απέκτησε το τελευταίο της παιδί πριν από 7 μήνες, είχε ταξιδέψει και στο παρελθόν στην Τουρκία για οδοντιατρική αισθητική επέμβαση, η οποία είχε αποτύχει, καθώς και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Προειδοποιεί ο αδερφός της: Αν σκέφτεστε να πάτε στην Τουρκία για ανόρθωση, μην το κάνετε!

26χρονη-βρετανιδα-που-πεθανε-απο-ανακοπη
Η 26χρονη Βρετανίδα που πέθανε από ανακοπή

Όπως δήλωσε στην Sun ο συντετριμμένος αδερφός της Καρλ, η οικογένειά της και ο σύντροφός της είχαν προσπαθήσει να την πείσουν να μην κάνει την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, ενώ προειδοποιεί όποιον άλλον σκέφτεται να πάει στην Τουρκία για χειρουργική επέμβαση να «μην το κάνει!».

«Μην το κάνετε. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Είμαστε σοκαρισμένοι. Πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει ανόρθωση γλουτών. Είχε πάρει προηγουμένως για να φτιάξει τα δόντια της. Κανείς δεν ήθελε να πάει η Ντέμι, αλλά δεν μας άκουσε.

Ο σύντροφός της είναι ακόμα εκεί και ο πατέρας του μόλις πέταξε εκεί για να είναι μαζί του» είπε και πρόσθεσε: «Αν κάποιος σκέφτεται να πάει στην Τουρκία για επέμβαση, θα έλεγα να μην το κάνει! Ακόμα και ο σύντροφός της δεν ήθελε να το κάνει. Αλλά είναι 26 ετών και το μυαλό της είναι αλλού. Ούτε η μαμάς μας ήθελε να πάει».

Περιγράφοντας τι συνέβη, είπε: «Μας είπαν ότι ο σύντροφός της έπρεπε να της κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε ένα ταξί. Πιστεύουμε ότι επέστρεψαν στην κλινική για ένα τσεκ-απ και κατέρρευσε εκεί. Κάτι συνέβη στο ταξί. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Της έκανε CPR. Δεν ξέρω εάν συνήλθε και πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό είναι ασαφές. Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι θα υπάρξει ιατροδικαστική έκθεση. Ο σύντροφός της χρειάζεται πιστοποιητικό θανάτου πριν επιστρέψει στο σπίτι».

Και συνεχίζει: «Είναι μόλις 26 ετών, δεν έπρεπε να πεθάνει. Απλά μην το κάνετε, είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει. Αφήνει πίσω της τρία μικρά παιδιά».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share