Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς - Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης (video)

«Μαύρη» Πρωτοχρονιά για την οικογένεια που θρηνεί παππού, γιαγιά και δύο εγγόνια

1 Ιανουαρίου 2024 19:24
Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς - Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Σοκ επικρατεί στη Λεμεσό της Κύπρου από το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε ένα ανδρόγυνο καθώς επίσης και στα δύο τους εγγόνια.

Θύματα τα δύο παιδιά της οικογένειας Γεωργίου, η μεγάλη κόρη Ευανθία 27 ετών και ο μικρός γιος, Νίκολας 17 ετών. Μαζί τους, οι παππούδες τους, Νικόλας Ζαβρός και η γιαγιά Βαθούλλα, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

Πώς σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο - Συνταρακτικό βίντεο

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ που οδηγούσε η 27χρονη συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Τη στιγμή της σύγκρουσης έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση, με το βίντεο να δίνει στη δημοσιότητα το Cyprus Times.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα, ο 44χρονος οδηγός να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Περνά μπροστά από το φανάρι που από πορτοκαλί γίνεται κόκκινο χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα. Την ίδια στιγμή το ΙΧ με την οικογένεια κάνει αριστερή στροφή και μπαίνει κάθετα στον δρόμο που κινείται ο 44χρονος και σύγκρουση αναπόφευκτη και σφοδρή.

Αυτό που δεν φαίνεται είναι αν το όχημα που κάνει την αριστερή τροφή έχει φανάρι. Πάντως φαίνεται ξεκάθαρα να ελαττώνει ταχύτητα, να περνά ένα σκούρο όχημα που και αυτό περνά με πορτοκαλί το φανάρι και στη συνέχεια να κάνει την αριστερή στροφή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share