Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οικογενειακό μακελειό στη Γαλλία: 33χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του και τα 4 παιδάκια τους - Συνελήφθη στην πόλη Σεβράν (video)

Γνωστός στις Αρχές ο δράστης

26 Δεκεμβρίου 2023 13:13
Οικογενειακό μακελειό στη Γαλλία: 33χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του και τα 4 παιδάκια τους - Συνελήφθη στην πόλη Σεβράν (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στη γαλλική πόλη Σεβράν συνελήφθη ο πατέρας που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 35χρονης συντρόφου του και των 4 παιδιών τους ηλικίας 10, 7, 4 ετών και 9 μηνών, αυτή τη Δευτέρα στο Meaux (Seine-et-Marne).

Ο 33χρονος που ήταν ήδη γνωστός στις Αρχές συνελήφθη στο σπίτι του πατέρα του. Σύμφωνα με το Actu17, ο ύποπτος εντοπίστηκε στη Σεβράν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί λίγες ώρες αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν της σορούς της μητέρας και των παιδιών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν φίλη της μητέρας ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το αστυνομικό τμήμα του Meaux καθώς δεν είχε νέα της. Στη συνέχεια, η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πήγαν στο σημείο και έκαναν την μακάβρια ανακάλυψη.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν γρήγορα ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Adam-de-la-Halle. Ο πατέρας απουσίαζε και η αστυνομία άρχισε αμέσως να τον αναζητά.

Θυμίζουμε επίσης την άγρια γυναικοκτονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ: Πατέρας 5 παιδιών δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Ο μεγάλος γιος βρήκε τα πτώματα των γονιών του

Γαλλία: Γνωστός στις Αρχές ο 33χρονος

Ο άνδρας σύμφωνα με πηγή κοντά στις έρευνες πάσχει από «ψυχιατρικές διαταραχές». Για τον ίδιο είχε γίνει έρευνα το 2019 για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ήταν ύποπτος για επίθεση με μαχαίρι στη σύντροφό του αλλά κρίθηκε ανεύθυνος λόγω της ψυχικής του ανεπάρκειας.

Η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών έχει αναλάβει την έρευνα που ξεκίνησε για «ανθρωποκτονίες από πρόθεση», ανέφερε ο εισαγγελέας του Meaux, Jean-Baptiste Bladier.

Ο γείτονας βρήκε “αίμα στο χερούλι της μπροστινής πόρτας και μπροστά από την πόρτα”

Ήταν ένας γείτονας που ειδοποίησε την αστυνομία. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την άτυχη γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι κλήσεις έμειναν αναπάντητες. Ανήσυχος πηγαίνει στο διαμέρισμα του θύματος.

«Ανησυχούσαμε γιατί δεν είναι η συνήθεια της να μην μου δίνει νέα. Τηλεφωνούσαμε ο ένας στον άλλον κάθε μέρα, η Béatrice με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα στις 6 ή στις 7 π.μ.”, λέει.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share