Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Φύλακας άγγελος: Καθηγητής δώρισε το νεφρό του σε μαθητή του και του έσωσε τη ζωή!

Του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

14 Δεκεμβρίου 2023 08:20
Φύλακας άγγελος: Καθηγητής δώρισε το νεφρό του σε μαθητή του και του έσωσε τη ζωή!
Από Εύη Κουρίδου

Ένας μαθητής της Β’ Λυκείου, ο Roman, πάσχει από μία σπάνια κληρονομική πάθηση που επηρεάζει την ανάπτυξη των ιστών και μπορεί να προκαλέσει δυσμορφίες στα αφτιά και τα νεφρά.

«Δεν μπορώ να φάω πολλά φαγητά και δεν είμαι ιδιαίτερα δραστήριος, γιατί νιώθω πολύ συχνά κουρασμένος», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America».

Καθηγητής δώρισε το νεφρό του σε μαθητή του και του έσωσε τη ζωή

Η κατάσταση του έφηβου μαθητή επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα μέσα σ’ έναν χρόνο και οδήγησε σε νεφρεοπάθεια σταδίου 4. Χρειαζόταν επειγόντως να βρει δότη και να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Δείτε επίσης: Υπέροχη πράξη αγάπης στην Ξάνθη: Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και της έσωσε τη ζωή

Για καλή του τύχη, ο καθηγητής του στο σχολείο ήταν συμβατός και πρόθυμος να βοηθήσει τον μαθητή του.

«Είμαι γονιός και δε θέλω καν να φανταστώ πώς ήταν για τους γονείς του Roman να βλέπουν το παιδί τους έτσι. Εφόσον μπορούσα, ήθελα να βοηθήσω. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ο μαθητής μου θα έχει μια ποιότητα στη ζωή του και θα μπορεί να κάνει όσα κάνουν οι συμμαθητές του», είπε ο Eddie McCarthy.

Καθηγητής δώρισε το νεφρό του σε μαθητή του και του έσωσε τη ζωή

Δασκάλα κάλεσε στον γάμο της όλους τους 8χρονους μαθητές της για να είναι πλήρης - Τη συνόδευσαν νύφη στην εκκλησία (video-photos)

Μία 25χρονη δασκάλα δημοτικού ήθελε την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της να βρίσκονται κοντά της οι μαθητές της, για αυτό και κάλεσε όλη την τάξη!

Η Marielle Slagel Keller είναι μία αφοσιωμένη δασκάλα στο IPS Butler University Lab School στην Ινδιανάπολη. Το πιο σημαντικό είναι ότι αγαπά τους μαθητές της τόσο πολύ, σαν να είναι δικά της παιδιά.

Όταν ο σύντροφός της, ο Mike, της ζήτησε να τον παντρευτεί τον Απρίλιο του 2016, η Keller ήταν ενθουσιασμένη. Καθώς σχεδίαζαν τον γάμο τους, συνειδητοποίησε ότι η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της θα ήταν άδεια χωρίς τους μαθητές της δίπλα της. Έτσι, η Marielle ζήτησε από τα 20 παιδιά και τους γονείς τους να παρεβρεθούν στον γάμο της!

Δείτε επίσης: 6χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και «κλέβει» την παράσταση από γαμπρό και νύφη - Το βίντεο με τις 940.000 προβολές!

Και όταν τελικά έφτασε εκείνη η μέρα, τα παιδιά δεν την απογοήτευσαν… 20 μικρά παιδιά του δημοτικού την συνόδευσαν στην εκκλησία.

Δασκάλα κάλεσε στο γάμο της όλη την τάξη με τους 8χρονους μαθητές της

Δασκάλα κάλεσε στο γάμο της όλη την τάξη με τους 8χρονους μαθητές της

Δασκάλα κάλεσε στο γάμο της όλη την τάξη με τους 8χρονους μαθητές της

«Είναι όλη μου η ζωή… Τα παιδιά και οι οικογένειές τους ήταν ένα τεράστιο κομμάτι του γάμου μου. Δε θα μπορούσα να μην τους έχω δίπλα μου», δήλωσε η Keller.

Η Keller είχε κάνει ξεχωριστά χειροποίητα προσκλητήρια για τους μαθητές της, μία χειρονομία που εκτιμήθηκε πολύ από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι είχαν τα καλύτερα να πουν γι’ αυτήν.

«Η Marielle είναι μία καταπληκτική δασκάλα», δήλωσε η μαμά ενός μαθητή της.

Ο γάμος της Keller ήταν το «γεγονός του καλοκαιριού» για τα παιδιά, που από την ώρα που πήραν τα προσκλητήρια στα χέρια τους, ανυπομονούσαν να έρθει εκείνη η μέρα!

Τα παιδιά όχι μόνο βοήθησαν στον σχεδιασμό του γάμου, αλλά βοήθησαν επίσης την Keller να διαλέξει το νυφικό της. Για εκείνα, ήταν μια εμπειρία ζωής, όπως ήταν άλλωστε και για το νιόπαντρο ζευγάρι!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share