Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Σάνα Μαρίν: Ξανάνιωσε μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία και το διαζύγιο - Τα ταξίδια, οι πόζες με ακριβά ρούχα και μαγιό (photos)

Το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη χρήση κοκ@ΐνης σε πάρτι με φίλους και οι αναφορές για το ενδεχόμενο να έχει απατήσει τον σύζυγό της

29 Νοεμβρίου 2023 10:42
Σάνα Μαρίν: Ξανάνιωσε μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία και το διαζύγιο - Τα ταξίδια, οι πόζες με ακριβά ρούχα και μαγιό (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σάνα Μάριν έχει ξανανιώσει μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία της Φινλανδίας και το διαζύγιο. Πλέον, μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί μοιάζει περισσότερο με influencer παρά με πολιτικό.

H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι απειλές πως η χώρα της θα μπορούσε να ακολουθήσει, το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη χρήση κοκαΐνης σε πάρτι με φίλους και οι αναφορές για το ενδεχόμενο να έχει απατήσει τον σύζυγό της με τον οποίο τελικά χώρισαν Γι’ αυτό κι αφότου παραιτήθηκε αποφάσισε να ταξιδέψει.

Σε μια σειρά από πρόσφατες φωτογραφίες της πόζαρε στο φακό φορώντας ακριβά ρούχα στο Παρίσι, όπως θα έκανε ένα μοντέλο, ενώ έδειξε και μερικές εικόνες από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο. Σε άλλες φοράει μαγιό και σε άλλες εμφανίζεται ξέγνοιαστη, σε καλοκαιρινό ή φθινοπωρινό φόντο. «Τυχαία επιλεγμένες φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Οι διαλέξεις

Η Σάνα Μάριν βρέθηκε στη δίνη της σκληρής κριτικής του φινλανδικού Τύπου για τον τρόπο ου διαχειρίστηκε το διαζύγιό της με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της Μάρκους Ράικονεν, με τον οποίον ήταν για 19 έτη μαζί. «Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, πέραν της προσωπικής της ζωής, σε επαγγελματικό επίπεδο μέρος της δουλειάς της πλέον είναι να δίνει διαλέξεις και ομιλίες σε διάφορα φόρουμ εξηγώντας τις προκλήσεις της πολιτικής, τις εξελίξεις στη γεωπολιτική, αλλά και δίνοντας συμβουλές για θέματα ηγεσίας και διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share