Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που 3 μικρά αδέλφια-όμηροι αφέθηκαν ελεύθερα από τη Χαμάς και συνάντησαν τον σκύλο τους (video)

Ρίγη συγκίνησης!

28 Νοεμβρίου 2023 16:58
Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που 3 μικρά αδέλφια-όμηροι αφέθηκαν ελεύθερα από τη Χαμάς και συνάντησαν τον σκύλο τους (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η οικογένεια των Ισραηλινών Brodetz, που βρήκαν ξανά ο ένας τον άλλον μετά από 51 ημέρες, αγκαλιάζονται μεταξύ τους. Όμως, τα περισσότερα χάδια τα δέχεται ο Ρόντνεϊ...

Οι Oriya, Yuval και Ofri, τα τρία μικρά παιδιά της οικογένειας Brodetz, αφέθηκαν χθες ελεύθερα, μαζί και η μητέρα τους, ύστερα από 51 ημέρες αιχμαλωσίας στη Γάζα. Και είχαν τα μεγαλύτερα χαμόγελα στα πρόσωπά τους καθώς αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές με τον αγαπημένο τους σκύλο.

Δείτε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Η συγκινητική στιγμή που μητέρα αγκαλιάζει τις δύο κόρες της - Ήταν όμηροι της Χαμάς για 50 ημέρες

Ισραήλ: Η επανένωση των παιδιών με τον σκύλο τους

Ο Ρόντνεϊ, ο σκύλος της οικογένειας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του καθώς περπατούσε χαρούμενος, κουνώντας την ουρά του και δείχνοντάς τους την κοιλιά του για τρίψιμο.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας απήχθησαν μαζί με τη μητέρα τους, Hagar, από το σπίτι τους στο κιμπούτς Κφαρ Αζαρ στις 7 Οκτωβρίου. Βρίσκονταν σπίτι, ενώ ο πατέρας της οικογένειας, ηγετικό πρόσωπο του κιμπούτς, βρισκόταν εκτός φροντίζοντας για τη φύλαξη της κοινότητας. Γλίτωσε από τα πυρά της Χαμάς, ωστόσο, όταν γύρισε σπίτι του, βρήκε τα τρία παιδιά του και τη σύζυγό του να λείπουν. Μόνο ο σκύλος τους ήταν στο σπίτι.

Ο πατέρας της οικογένειας, Avihai, έγινε διάσημος όταν κάθισε σε μια καρέκλα έξω από το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε: «Η οικογένειά μου είναι στη Γάζα».

«Μερικές φορές σκεφτόμουν αυτό το συναίσθημα όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου και επίσης σκεφτόμουν ότι ήμουν μαζί τους. Μου έλειπαν πραγματικά», είπε χθες, ενώ τα παιδιά έτρεχαν γύρω από τον κήπο του ξενοδοχείου Shefayim που φιλοξενεί πολλούς επιζώντες, συμπεριλαμβανομένου του Brodetz.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share