Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Υπάρχουν άνθρωποι: Δικαστής διέγραψε κλήση 96χρονου που έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας για να φροντίσει τον καρκινοπαθή γιο του (video)

«Απαλλάσσεστε από την κατηγορία», του είπε μόλις ενημερώθηκε τον λόγο της παράβασής του

20 Νοεμβρίου 2023 13:08
Υπάρχουν άνθρωποι: Δικαστής διέγραψε κλήση 96χρονου που έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας για να φροντίσει τον καρκινοπαθή γιο του (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συγκίνηση προκαλεί η παρακάτω σκηνή που διαδραματίστηκε σε δίκη, όπου ηλικιωμένος κατηγορούμενος απολογείται για τον λόγο που προέβη σε παράβαση.

Πρόκειται για έναν 96χρονο που παραβίασε το όριο ταχύτητας, αλλά τελικά είδε την κλήση του να διαγράφεται όταν ο δικαστής έμαθε τον σκοπό για τον οποίο έτρεχε με το αυτοκίνητό του.

«Παραβιάσατε το όριο ταχύτητας σε σχολική ζώνη», του λέει αρχικά ο δικαστής, αλλά εκείνος απολογείται ως εξής: «Δεν οδηγώ τόσο γρήγορα, κύριε δικαστά. Είμαι 96 ετών και οδηγώ αργά και μόνο όταν πρέπει να το κάνω. Πήγαινα για τις εξετάσεις αίματος του γιου μου. Είναι ανάπηρος».

View this post on Instagram

A post shared by Factsdailyy (@factsdailyy)

Όταν ο δικαστής τον ρωτάει πόσο χρονών είναι ο γιος του, εκείνος απαντάει πως είναι 63 ετών. «Πηγαίνατε τον γιο σας στον γιατρό;», ξαναρωτάει ο δικαστής και τότε ο ηλικιωμένος άντρας εξηγεί: «Ναι, κάθε δύο εβδομάδες πηγαίνουμε για εξετάσεις αίματος, γιατί έχει καρκίνο».

Δείτε ακόμα: Δεν παραιτήθηκε ο μικρός Γιώργος: Βγήκε νικητής μετά από 3 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο

Τότε, ο δικαστής προβαίνει στην παρακάτω δήλωση: «Είστε καλός άντρας. Στα ενενήντα χρόνια σας, ακόμα φροντίζετε την οικογένειά σας. Αυτό είναι κάτι υπέροχο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον γιο σας και καλή υγεία σε εσάς, απαλλάσσεστε από την κατηγορία».

«Καμία αρρώστια δεν θα με βάλει κάτω»: Καρκινοπαθής 4ου σταδίου τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας και προκάλεσε συγκίνηση

Ο καρκινοπαθής 4ου σταδίου Χρήστος Αποστολάκος τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Αθήνας και προκάλεσε συγκίνηση, αναφέροντας πως καμία αρρώστια δεν θα τον βάλει κάτω. Την ίδια στιγμή, μια γλυκιά γιαγιά που εμψύχωνε τους δρομείς έγινε viral.

Ο ίδιος μίλησε στο ONE Channel, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Καμία αρρώστια και κανένα σύμπτωμα δεν μπορεί να μας βάλει κάτω. Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε. Γιατί καμία αρρώστια δεν μπορεί να μας βάλει κάτω. Ο καρκίνος σου ροκανίζει τις δυνάμεις αλλά αν δεν τον αφήσεις δεν μπορεί να σου πάρει τις δυνάμεις»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share