Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Mατωμένος γάμος στο Ιράκ: Δείτε πως γλίτωσαν οι νεόνυμφοι - Νέο βίντεο από την πύρινη τραγωδία που σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους

Aποτυπώνεται η κόλαση φωτιάς που προκλήθηκε όταν από τα πυροτεχνήματα προκάλεσαν φωτιά το ταβάνι του χώρου

29 Σεπτεμβρίου 2023 13:49
Mατωμένος γάμος στο Ιράκ: Δείτε πως γλίτωσαν οι νεόνυμφοι - Νέο βίντεο από την πύρινη τραγωδία που σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Mατωμένος γάμος στο Ιράκ: Νέο βίντεο από την τραγωδία με τους 114 νεκρούς μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στο Ιρακ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το οπτικοακουστικό υλικό που βγήκε στην δημοσιότητα ξεκινά με πλάνα από το ζευγάρι των νεόνυμφων να χορεύει στην πίστα ενώ γύρω του ανάβουν πυροτεχνήματα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε.

Δείτε πως γλίτωσαν οι νεόνυμφοι

Στα επόμενα πλάνα, ξεκινά και η φρίκη. Είναι τα πλάνα, στα οποία αποτυπώνεται η κόλαση φωτιάς που προκλήθηκε όταν από τα πυροτεχνήματα προκάλεσαν φωτιά το ταβάνι του χώρου στον οποίο διεξαγόταν η δεξίωση, οι στιγμές που ακολούθησαν είναι ανατριχιαστικές.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Χανεέν και η Ρεβάν, όπως είναι τα ονόματα του γαμπρού και της νύφης, γλίτωσαν από τη φωτιά καθώς για πολύ καλή τους τύχη είχαν προλάβει να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα.

Οι συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί άμεσα υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η τραγική γαμήλια δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε και άλλα μέτρα ασφαλείας, που να βοηθήσουν να μην πάρει αυτή την τραγική έκβαση ένα χαρμόσυνο, κατά τα άλλα, γεγονός»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share