Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Έχασα τον γιο μου πέρυσι και μου τον θυμίζεις τόσο πολύ» - Η συγκινητική σκηνή μεταξύ δύο αγνώστων (video)

Η χαροκαμένη μητέρα «ξανασυναντήθηκε» με το παιδί της σε μια τυχαία συνάντηση - Η αγκαλιά τους «τσακίζει» κόκκαλα

28 Σεπτεμβρίου 2023 11:30
«Έχασα τον γιο μου πέρυσι και μου τον θυμίζεις τόσο πολύ» - Η συγκινητική σκηνή μεταξύ δύο αγνώστων (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατέγραψε ένας οδηγός ταξί στην Αυστραλία, που μια μητέρα «επανασυνδέεται» με το νεκρό παιδί της.

Ένα πρόσφατο βίντεο του James Bade στο TikTok «ράγισε» τις καρδιές εκατομμυρίων Αυστραλών. Το βίντεο, που αναρτήθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου και φέρει τη λεζάντα «Αυτή η δουλειά με κάνει να κλαίω μερικές φορές», δείχνει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ξεσπά σε δάκρυα αφού πήρε μια βόλτα με τον φιλικό, ομιλητικό 23χρονο.

«Ξέρεις κάτι; Να προσέχεις τον εαυτό σου», λέει η γυναίκα επιβάτης στον Bade καθώς η φωνή της σπάει. «Είσαι πρωταθλητής», προσθέτει.

Το ζευγάρι φεύγει από το αυτοκίνητο πριν η γυναίκα χτυπήσει το παράθυρο του Bade. Εκείνος το κατεβάζει. «Έχασα τον γιο μου πέρυσι», του λέει συγκινημένη. «Και μου θυμίζεις τόσο πολύ τον γιο μου».

@jamesbadeofficial This job makes me cry sometimes ???????? #uberdriver #uber #didi #didiglobal #passenger #australia #ridesharedriver #james #aussie #rideshare #jamesbade #family #sad #cry #car #driver #car #vroom #abc #tiktok #xyz #video #passenger #passengerprincess #crazy #abcxyz #bleh #imnotcryingyouare #raining #melbourne #rain #weekend #weeknd #dashcam #dashcamvideos ♬ original sound - James Bade

Ο οδηγός λύνει τη ζώνη ασφαλείας του και αγκαλιάζει τη γυναίκα μέσα από το παράθυρο καθώς εκείνη κλαίει. Εκείνη τον κρατάει για λίγο και του λέει να «προσέχει» ενώ συνεχίζει, «Ο κόσμος θα σε πάει όπου θέλεις να πας».

Δείτε επίσης: Σκύλος παρακαλάει το αφεντικό του να τον συγχωρέσει - Το συγκινητικό βίντεο με τις 15 εκατομμύρια προβολές

Το βίντεο συγκίνησε όσους το είδαν, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» κάτω από το βίντεο. «Φαίνεται ότι έχει τόση πολλή αγάπη και δεν έχει πού να πάει», έγραψε ένας.

«Πραγματικά κλαίω… πόσο υπέροχο», είπε άλλος χρήστης. Ακόμη ένας πρόσθεσε: «Αυτό είναι απλά όμορφο… μπορείς να καταλάβεις από την φωνή της ότι το χρειαζόταν αυτό τόσο πολύ».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share