Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Ρόμπερτ Μέντεζ: Η πρώτη αντίδραση για την κατηγορία εις βάρος του περί διαφθοράς και δωροδοκίας

Τι απαντά ο Αμερικανός γερουσιαστής για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η σύζυγός του

22 Σεπτεμβρίου 2023 19:19
Ρόμπερτ Μέντεζ: Η πρώτη αντίδραση για την κατηγορία εις βάρος του περί διαφθοράς και δωροδοκίας
Από Ανθή Κουρεντζή

ΟΑμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και η σύζυγός του βρίσκονται αντιμέτωποι με τρεις ομοσπονδιακές κατηγορίες για υπόθεση διαφθοράς, συνωμοσία για διάπραξη δωροδοκίας, συνωμοσία για διάπραξη απάτης και συνωμοσία για εκβίαση.

Με την ευκαιρία, δείτε τις επόμενες κινήσεις Ερντογάν για γεωτρήσεις και την στάση της Ελλάδας.

«Για χρόνια παρασκηνιακές δυνάμεις προσπαθούν επανειλημμένως να φιμώσουν τη φωνή μου και να σκάψουν τον πολιτικό τάφο μου. Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη μία εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μου. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτή την εκστρατεία απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένας Ελληνοαμερικανός πρώτης γενιάς με ταπεινή καταγωγή θα μπορούσε να γίνει γερουσιαστής και να υπηρετεί τη χώρα με εντιμότητα. Ακόμη χειρότερα, με βλέπουν ως εμπόδιο στους ευρύτερους πολιτικούς στόχους τους. Με έχουν κατηγορήσει ψευδώς στο παρελθόν. Έχω σταθεί εγώ ακλόνητος απέναντι σε δικτάτορες από όλο τον κόσμο, στο Ιράν, την Κούβα, την Τουρκία και αλλού.

Ρόμπερτ Μέντεζ: Η πρώτη αντίδραση για την κατηγορία εις βάρος του περί διαφθοράς και δωροδοκίας

Στους υποστηρικτές μου, τους φίλους και την κοινότητα συνολικά, σας ζητώ να θυμηθείτε τις άλλες φορές που οι εισαγγελείς δεν κατάλαβαν σωστά και να διατηρήσετε την κρίση σας. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η υπόθεση θα λυθεί με επιτυχία όταν παρουσιαστούν όλα τα γεγονότα και οι συμπολίτες μου του Νιου Τζέρσεϊ θα το δουν αυτό όπως είναι», ήταν η πρώτη αντίδραση του γερουσιαστή, μετά τις κατηγορίες στις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος αυτός και η σύζυγός του.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Τουρκία: Νεκρός 17χρονος που πέρασε τον δρόμο με κόκκινο - Τον χτύπησε αυτοκίνητο και λεωφορείο (video)

Τροχαίο που «κόβει την ανάσα» σημειώθηκε στην Τουρκία, όπου ένας 17χρονος ξεψύχησε έπειτα από διπλή παράσυρση αυτοκινήτου και λεωφορείου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο 17χρονος πέρασε τον δρόμο με κόκκινο φανάρι, με ηλεκτρικό σκούτερ σε διάβαση πεζών. Καθώς περνούσε τον δρόμο, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια από ένα μικρό λεωφορείο.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικές και ιατρικές ομάδες μετά από ειδοποίηση των περαστικών.

Ο 17χρονος Muhammed Nur Hasan, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Καισάρεια, δεν μπόρεσε να σωθεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

«Έφυγε για την πατρίδα! Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης» - Συγκινεί ο πεθερός του 27χρονου υπαξιωματικού, Γιώργου Βούλγαρη (Video)

Θρήνος και θλίψη στις ένοπλες δυνάμεις έπειτα από το θανατηφόρο δυστύχημα στη Λιβύη στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειες με τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς και 13 τραυματίες.

Ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών με καταγωγή απο το Μουζάκι Καρδίτσας ήταν ανάμεσα στα θύματα. Ένα χαμογελαστό παιδί, γεμάτο όρεξη για ζωή. Λάτρευε την σύζυγο και την οικογένειά του.

«Έφυγε για την πατρίδα! Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης»

Ο πατέρας του, η σύζυγός του και ο πεθερός του συντετριμμένοι μίλησαν στην εκπομπή «Aλήθειες με τη Ζήνα» για τον δικό τους Γιώργο που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και ξαφνικά.

«Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Έφυγε για την πατρίδα και θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές και στις σκέψεις μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πεθερός του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share