Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Επιβάτης της Ryanair έβγαλε μπλούζα κι έκανε σμπαράλια το αεροδρόμιο γιατί έχασε την πτήση του

Δεν το λες και ψύχραιμη αντίδραση

22 Σεπτεμβρίου 2023 10:11
Επιβάτης της Ryanair έβγαλε μπλούζα κι έκανε σμπαράλια το αεροδρόμιο γιατί έχασε την πτήση του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένας επιβάτης της Ryanair ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο προσωπικό αεροδρομίου καθώς έχασε την πτήση του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο ένας γυμνόστηθος άνδρας σε κατάσταση αμόκ έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή στο αεροδρόμιο της Πάλμα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει έναν κάδο απορριμάτων σε έναν τοίχο. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού της Ryanair που είχε κρυφτεί πίσω από μία γύαλινη πόρτα.

Σύμφωνα με το Ultima Hora ο άνδρας λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στο σημείο όπου είδαν τον άνδρα να να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά προτού οι φρουροί ασφαλείας καταφέρουν να τον συγκρατήσουν μέχρι να φτάσουν οι αξιωματικοί της ισπανικής Guardia Civil. Σημειώνεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share