Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Ασύλληπτη τραγωδία σε γάμο: Γαμπρός σκοτώθηκε από καλεσμένο που πυροβολούσε για να «γιορτάσει» το γεγονός (video)

Σοκάρει το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή - Χόρευε αγκαλιά με το πυροβόλο

22 Σεπτεμβρίου 2023 10:10
Ασύλληπτη τραγωδία σε γάμο: Γαμπρός σκοτώθηκε από καλεσμένο που πυροβολούσε για να «γιορτάσει» το γεγονός (video)
Από Εύη Κουρίδου

«Κόβει την ανάσα» βίντεο από γάμο στην Ιορδανία, όπου ο γαμπρός πέφτει νεκρός στο γλέντι, από έναν καλεσμένο που πυροβολούσε για να «γιορτάσει».

Στο βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να χοροπηδάει με το χέρι του στη σκανδάλη, χωρίς να έχει τον έλεγχο του όπλου. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον άτυχο νεόνυμφο.

Μόλις τρία λεπτά κράτησε ο γάμος ενός ζευγαριού, με τη συμπεριφορά του γαμπρού να κάνει έξω φρενών τη νύφη. Ίσως πρόκειται για τον πιο σύντομο γάμο στην ιστορία, καθώς κράτησε μόλις τρία λεπτά.

Η συγκεκριμένη ιστορία προέρχεται από το Κουβέιτ και αφορά τον έγγαμο βίο ενός ζευγαριού που διαλύθηκε πριν καν αρχίσει. Επίσης, σε ακόμη μία σοκαριστική ιστορία, ένα ζευγάρι ενώ κοίταγε τις φωτογραφίες από το γάμο του, ανακάλυψαν κάτι που τους "έκοψε το αίμα".

Η νύφη έστειλε τον γαμπρό στη μάνα του τρία λεπτά μετά τον γάμο

Όλα έγιναν όταν το ζευγάρι έφθασε στο δικαστικό μέγαρο για την τελετή του γάμου. Τότε η νύφη σκόνταψε και σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν, ο γαμπρός αντί να την βοηθήσει, άρχισε να την χλευάζει αποκαλώντας την ηλίθια.

Τα σχόλια του γαμπρού συνεχίστηκαν και μετά την γαμήλια τελετή κάνοντας έξω φρενών τη νύφη, η οποία ζήτησε από τον δικαστή να ακυρώσει τον γάμο της επί τόπου. Ο δικαστής συμφώνησε και τρία λεπτά μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ο γάμος ακυρώθηκε.

Το ζευγάρι πριν καν προλάβει να βγει από το δικαστικό μέγαρο, χώρισε σε χρόνο ρεκόρ. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο πιστεύεται ότι είναι ο συντομότερος γάμος στην ιστορία του Κουβέιτ. Η ιστορία έγινε viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τους περισσότερους να τάσσονται υπέρ της νύφης, λέγοντας ότι έπραξε το σωστό.

Νύφη έστειλε τον γαμπρό στη μαμάκα του μόλις τρία λεπτά μετά τον γάμο

«Ένας γάμος χωρίς σεβασμό είναι μια αποτυχία από την αρχή», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter. Κάποιος άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Αν συμπεριφέρεται έτσι στην αρχή, είναι καλύτερα να τον αφήσεις».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share