Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Ρίγη συγκίνησης: Τα νεογέννητα δίδυμα που φιλιούνται γλυκά και «σκορπίζουν» χαμόγελα

Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

3 Σεπτεμβρίου 2023 18:57
Ρίγη συγκίνησης: Τα νεογέννητα δίδυμα που φιλιούνται γλυκά και «σκορπίζουν» χαμόγελα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ξεχωριστός δεσμός των διδύμων ξεκινά από τη γέννησή τους και η εικονιζόμενη φωτογραφία με τα νεογέννητα που φιλούνται τόσο τρυφερά και γλυκά μας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και σκόρπισε χαμόγελα

! Η τρυφερή φωτογραφία που μοιραζόμαστε μαζί σας και μας έφτιαξε την μέρα δείχνει την αγαπησιάρικη και μοναδική σχέση που έχουν τα διδυμάκια από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεννιούνται. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός γνωστός παρουσιαστής απέκτησε δίδυμα.

Τα δίδυμα είναι το απόλυτο στήριγμα ο ένας του άλλου και αυτή η φωτογραφία που έχει γίνει viral αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το ξεκίνημα αυτής της ιδιαίτερης σχέσης.

«Ο ήρωας της ημέρας»: Οδηγός λεωφορείου έσωσε νεογέννητο που είχε πάθει εισρόφηση

Καθοριστική για τη ζωή ενός βρέφους δύο μηνών αποδείχθηκε η παρέμβαση ενός οδηγού λεωφορείου και τεσσάρων ιατρών. Ο ίδιος αναδείχθηκε σε ήρωα της ημέρας, καθώς έσωσε νεογέννητο που είχε πάθει εισρόφηση.

Πώς ο οδηγός λεωφορείου με τη βοήθεια γιατρών κράτησαν στη ζωή το βρέφος

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το περιστατικό με το 2 μηνών βρέφος που βρίσκοταν στο λεωφορείο με τη μητέρα του και είχε υποστεί εισρόφηση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Αριστοτέλους.

«Ακούσαμε κάποιο λεωφορείο (σ.σ. της γραμμής 054) να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι» είπε αρχικά στο ΟΡΕΝ ο αυτόπτης μάρτυρας. Στον αντίποδα, ένας άλλος οδηγός λεωφορείου άφησε το τιμόνι και χόρεψε τσιφτετέλι.

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια» κατέληξε στην περιγραφή του περιστατικού ο αυτόπτης μάρτυρας.

Έξι με επτά λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με διασώστες με το βρέφος να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share