Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία Άρτας στην... Ιταλία: Νεκρό μωράκι ενός έτους! Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Ο άνδρας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί στο νηπιαγωγείο. Η μητέρα θα το έπαιρνε στη συνέχεια πίσω. Όταν η γυναίκα όμως έφτασε στο νηπιαγωγείο, της είπαν ότι... το μωρό δεν ήταν εκεί!

8 Ιουνίου 2023 08:03
Τραγωδία Άρτας στην... Ιταλία: Νεκρό μωράκι ενός έτους! Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο
Πηγή φωτογραφίας: pexels.com
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία Άρτας στην... Ιταλία: Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας από τον θάνατο ενός μωρού μόλις ενός έτους! Ο πατέρας του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκείνος που το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο σε περιοχή της Ρώμης.

Ο πατέρας φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί και την κόρη του προκειμένου να την αφήσει στο νηπιαγωγείο. Όπως αποδείχτηκε όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ξέχασε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα της Άρτας "ξυπνησε" μνήμες: «Ο άντρας μου ξέχασε τον γιο μας στο αυτοκίνητο και πέθανε. Όταν βρεθήκαμε του είπα "σε αγαπώ"» - Η τραγική ιστορία 9 χρόνια πριν

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη συνοικία Cecchignola, στη via dei Fucilieri που έχει αποκλειστεί για να διεξαχθούν έρευνες από τους ανακριτές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και άνδρες της αστυνομίας.

 Νεκρό μωράκι ενός έτους στην Ιταλία που το ξέχασε ο πατέρας του μέσα στο αυτοκίνητο
Πηγή φωτογραφίας: pexels.com

Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες της τραγωδίας

Ο άνδρας, ένας καραμπινιέρος που εργάζεται στο γενικό τμήμα στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει το παιδί στο εσωτερικό νηπιαγωγείο των υπαλλήλων του υπουργείου.

Η μητέρα θα το έπαιρνε στη συνέχεια πίσω. Όταν η γυναίκα όμως έφτασε στο νηπιαγωγείο, της είπαν ότι το μωρό δεν ήταν εκεί. Σε εκείνο το σημείο είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της παρκαρισμένο με το μωρό μέσα. Μια γυναίκα είχε ήδη τηλεφωνήσει στις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το κοριτσάκι. Και οι δύο γονείς είναι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση σοκ, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share