Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάπας Φραγκίσκος: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Εισήχθη για εξετάσεις στην πολυκλινική Gemelli

6 Ιουνίου 2023 13:06
Πάπας Φραγκίσκος: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στο Βατικανό, καθότι σήμερα, Τρίτη (06/06) γύρω στις 10.40 ο Πάπας Φραγκίσκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στην πολυκλινική Gemelli. Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Ansa, η εισαγωγή του έγινε για προληπτικούς λόγους, ενώ το ρεπορτάζ της ίδιας πηγής συμπληρώνει ότι ο Φραγκίσκος θα εισαχθεί στο Cemi, το Κέντρο Ηλικιωμένων της πανεπιστημιακής πολυκλινικής. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τους γκέι.

Πάπας Φραγκίσκος
Πάπας Φραγκίσκος © EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται, πως τον περασμένο Μάρτιο ο Πάπας Φραγκίσκος είχε νοσηλευτεί εκ νέου στο νοσοκομείο Gemelli για λίγες μέρες μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Viral o Πάπας Φραγκίσκος: «Ξέρετε τι χρειάζομαι για το πόδι μου; Λίγη τεκίλα» (Video)

Ο πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει να υποφέρει από πόνους στο πόδι.

Σε συζήτηση που βιντεοσκοπήθηκε από έναν από τους Μεξικανούς ιερείς την περασμένη Τετάρτη και αναρτήθηκε στο TikTok, ένας από τους ιερείς τον ρωτάει: «Πώς πάει το γόνατό σου;».

Δείτε επίσης: Μήνυμα Πάπα Φραγκίσκου προς γονείς: "Υποστηρίξτε τα παιδιά σας αν είναι γκέι"

«Είναι πολύ ιδιότροπο» απαντάει ο πάπας Φραγκίσκος αναφερόμενος στο πρόβλημα που τον ανάγκασε να εμφανιστεί, για πρώτη φορά, με αναπηρικό αμαξίδιο στις αρχές Μαΐου και να αναβάλει ένα ταξίδι στον Λίβανο.

«Σ’ ευχαριστούμε για το χαμόγελό σου, για τη χαρά σου, παρά τα προβλήματα. Μας δίνεις ένα θαυμάσιο παράδειγμα για τους μελλοντικούς ιερείς», λέει ο συνομιλητής του.

Ο 85χρονος πάπας Φραγκίσκος τότε κάνει χιούμορ λέγοντας: «Ξέρετε τι χρειάζομαι για το πόδι μου; Λίγη τεκίλα» και όλοι ξέσπασασε γέλια.

«Αν έρθουμε ποτέ στη Σάντα Μάρτα, θα σου φέρουμε ένα μπουκάλι», υπόσχονται οι Μεξικάνοι, αναφερόμενοι σε μια επίσκεψη στην κατοικία του πάπα στο Βατικανό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share