Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Κροκόδειλος καταβροχθίζει άνδρα μέσα σε ποτάμι

Σοκαριστικό στιγμιότυπο

31 Μαΐου 2023 11:31
Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Κροκόδειλος καταβροχθίζει άνδρα μέσα σε ποτάμι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο που «κόβει» την ανάσα βγήκε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει έναν κροκόδειλο να καταβροχθίζει έναν άνδρα μέσα σε ποτάμι.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή όπου ένας κροκόδειλος καταβρόχθισε έναν άνδρα ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι.

O άτυχος πατέρας σύρθηκε κάτω από το νερό από το τεράστιο αρπακτικό αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα δόντια του. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη όταν ένας κροκόδειλος επιτέθηκε σε δύο λιοντάρια.

Ο 51χρονος άνδρας, έκανε μπάνιο στο νερό αφού μάζευε φύλλα φοίνικα δίπλα στον ποταμό Μπεμπάτου στην επαρχία του Βόρειου Καλιμαντάν, όταν ο κροκόδειλος μήκους 4 μέτρων του επιτέθηκε.

Ο πατέρας προσπάθησε να αντισταθεί αλλά σύρθηκε κάτω από το νερό καθώς οι φίλοι του προσπαθούσαν αβοήθητοι να τρομάξουν το ζώο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αρχές οι οποίες ερεύνησαν την περιοχή χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος εθεάθη για τελευταία φορά από έναν ντόπιο – που μπόρεσε να καταγράψει το περιστατικό – στις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, πλάνα που τραβήχτηκε αργότερα από τον ντόπιο έδειξαν τον κροκόδειλο να σέρνει αυτό που φαινόταν να είναι ένας άνδρας που ούρλιαζε. Στο βίντεο, ο άνδρας ακουγόταν να λέει: «Εδώ είναι που ένα άτομο δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη μέχρι τώρα. Κάνουμε ένα βίντεο εδώ».

Ωστόσο, όταν ο κινηματογραφιστής είδε τον κροκόδειλο να εμφανίζεται ξανά με τον άνδρα, ο οποίος πάλευε να τον πολεμήσει, είπε: «Θεέ μου, ο κροκόδειλος έφαγε τον άνθρωπο».

«Περιστατικά επίθεσης ανθρώπων από κροκόδειλους στο κανάλι είχαν συμβεί και στο παρελθόν», ανέφεραν ντόπιοι του κοντινού χωριού.

Οι υπεύθυνοι έχουν πλέον τοποθετήσει πινακίδες ανακοινώσεων στο χωριό προειδοποιώντας τους ντόπιους να μην πλησιάζουν στο κανάλι.

Σοκ: Αλιγάτορας σκότωσε 85χρονη που έβγαλε βόλτα το σκυλί της στη λίμνη!

Μοιραία αποδείχθηκε η βόλτα που έβγαλε μια 85χρονη τον σκύλο της στην Φλόριντα, αφού έχασε τη ζωή της από επίθεση… αλιγάτορα!

Η άτυχη γυναίκα έβγαλε το σκυλάκι της για βόλτα δίπλα από μια λίμνη όπου παραμόνευε ένας τεράστιος αλιγάτορας.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο, ο αλιγάτορας βγήκε από το νερό και επιτέθηκε στο σκυλί. Στη συνέχεια άρπαξε και την 85χρονη και την τράβηξε στο νερό.

Μια γειτόνισσα που είδε το σκηνικό τηλεφώνησε στην αστυνομία και άρχισε να φωνάζει ότι ο αλιγάτορας έπιασε την 85χρονη και στη συνέχεια περιγράφει ότι την τράβηξε στο νερό και «έφυγε».

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, εντόπισε τον τριών μέτρων αλιγάτορα και του έκανε ευθανασία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share