Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

18χρονος πήδηξε στο νερό από σκάφος και αγνοείται μια εβδομάδα - Βίντεο που «παγώνει το αίμα»

Το μυαλό όλων πάει στο χειρότερο...

31 Μαΐου 2023 11:07
18χρονος πήδηξε στο νερό από σκάφος και αγνοείται μια εβδομάδα - Βίντεο που «παγώνει το αίμα»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο 18χρονος Κάμερον Ρόμπινς αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα και πιστεύεται ότι είναι νεκρός. Βούτηξε από το σκάφος για να «αποδείξει την τόλμη του».

Την αρχική έκπληξη, που γρήγορα διαδέχθηκε ο πανικός, των νεαρών παιδιών που βρίσκονταν σε ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο, όταν διαπίστωσαν ότι ένας από αυτούς είχε πηδήξει στο νερό, καταγράφει ένα βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή MME.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στις Μπαχάμες, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό αυτήν την περίοδο για νεαρούς Αμερικανούς που θέλουν να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους. Παράλληλα, θυμηθείτε το περιστατικό όπου προσέλαβαν 26χρονη να προσέχει τα σκυλιά τους - Όταν κοίταξαν στην κρυφή κάμερα τι είχε κάνει έπαθαν σοκ! (Video)

Το σύντομο κλιπ προκαλεί ανατριχίλα, αφού είναι η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο 18χρονος Κάμερον Ρόμπινς, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα, μετά την παράτολμη – και πιθανόν μοιραία – βουτιά του στα σκοτεινά νερά κοντά στο νησάκι Άθολ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο δείχνει τις στιγμές που οι νεαροί επιβάτες του σκάφους – μεταξύ των οποίων και φίλοι του αγοριού, που είχε αποφοιτήσει από το Λύκειο μόλις λίγες μέρες νωρίτερα – καταλαβαίνουν ότι ο Κάμερον βρίσκεται στο νερό. Αν και κάποιοι φαίνονται να διασκεδάζουν αρχικά με την τόλμη του αγοριού, που πιστεύεται ότι πήδηξε στο νερό λόγω κάποιου είδους στοιχήματος ή πρόκλησης, σύντομα γίνεται φανερό πόσο επικίνδυνη ήταν η πράξη του!

Ο Κάμερον φαίνεται να προσπαθεί να επιπλεύσει στο σκοτεινό νερό, φορώντας μόνο το μαγιό του, προτού παρασυρθεί από τα ρεύματα. «Γραπώσου από το σωσίβιο» ακούγονται να του φωνάζουν ορισμένοι επιβάτες στο σκάφος.

Το μικρό κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε ώρες στο σημείο και κλήθηκε άμεσα η ακτοφυλακή, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί ο νεαρός άνδρας. Οι έρευνες για τον Κάμερον συνεχίστηκαν και τα επόμενα 24ωρα, με τη συμβολή και άλλων υπηρεσιών, ωστόσο δεν απέδωσαν καρπούς. Αργά την Παρασκευή, η Αμερικανική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την έρευνα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share