Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο ουρανός απέκτησε σήμερα τον πιο όμορφο άγγελο»: Η δύσκολη απόφαση των γιατρών - Τα «αντίο» στην 23χρονη φιναλίστ των Μις Υφήλιος (photo-video)

Aποφασίστηκε να βγει από τη μηχανική υποστήριξη, μετά από ατύχημα που είχε πριν από μερικές εβδομάδες όταν η άτυχη κοπέλα έπεσε από το άλογό της

26 Μαΐου 2023 23:15
«Ο ουρανός απέκτησε σήμερα τον πιο όμορφο άγγελο»: Η δύσκολη απόφαση των γιατρών - Τα «αντίο» στην 23χρονη φιναλίστ των Μις Υφήλιος (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Μις Υφήλιος, Sienna Weir, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 23χρονών, μετά από πτώση που είχε με το άλογο της. Η οικογένεια του άτυχου μοντέλου από το Σίδνεϊ επιβεβαίωσε την είδηση του τραγικού θανάτου της, εκφράζοντας την θλίψη και την απόγνωσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να βγει από τη μηχανική υποστήριξη, μετά από ατύχημα που είχε πριν από μερικές εβδομάδες όταν η άτυχη κοπέλα έπεσε από το άλογό της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Παράλληλα, ανατριχιάζει το προφητικό μήνυμα της Τίνα Τέρνερ στο διαδίκτυο 2 μήνες πριν το τέλος.

Τα «αντίο» στην 23χρονη φιναλίστ των Μις Υφήλιος

Φίλοι και συγγενείς πήγαν στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, την οποία μοιράστηκε τον Απρίλιο, για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. «Αγαπιόμασταν με μια αγάπη που ήταν κάτι περισσότερο από αγάπη», δήλωσε ο σύντροφός της, Tom Bull.

Ένας φίλος έγραψε: «Ο ουρανός απέκτησε σήμερα τον πιο όμορφο άγγελο. Θα μου λείψουν τα πάντα για σένα Sienna, σε αγαπώ». «Μου λείπεις πολύ», είπε ένας φίλος, ενώ ένας άλλος συντετριμμένος φίλος της σχολίασε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, άγγελέ μου».

Το πρακτορείο της, Scoop Management, μοιράστηκε ένα βίντεο που περιέχει μια σειρά από φωτογραφίες της φιναλίστ των Μις Υφήλιος:

Τα πτυχία και το πάθος με την ιππασία

Το μοντέλο είχε δύο πτυχία, ένα στην αγγλική λογοτεχνία και ένα στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Ήλπιζε να μετακομίσει στο Λονδίνο, για να βρεθεί με την οικογένειά της καθώς και για να αναπτύξει τα επαγγελματικά και κοινωνικά της δίκτυα.

Η 23χρονη ήταν μία από τις 27 φιναλίστ του αυστραλιανού διαγωνισμού Miss Universe το 2022. Σε παλιά της συνέντευξη στο Gold Coast Magazine, είχε μιλήσει για την αγάπη της για την ιππασία:

«Η οικογένειά μου δεν είναι απόλυτα σίγουρη από πού προήλθε αυτό το πάθος, αλλά κάνω ιππασία από τότε που ήμουν 3 ετών και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Πηγαίνω στην εξοχή 2-3 φορές την εβδομάδα για να προπονηθώ και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο αγωνίζομαι στη Νέα Νότια Ουαλία ή στην ευρύτερη Αυστραλία».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share