Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν ταξίδι στη DisneyLand» - 54χρονη δασκάλα συνεχίζει να κάνει μάθημα από το νοσοκομείο ενώ κάνει χημειοθεραπείες (Video)

Ρίγη συγκίνησης

26 Μαΐου 2023 22:19
«Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν ταξίδι στη DisneyLand» - 54χρονη δασκάλα συνεχίζει να κάνει μάθημα από το νοσοκομείο ενώ κάνει χημειοθεραπείες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η ιστορία μιας δασκάλας που παρά το τεράστιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συνεχίζει να κάνει μάθημα. Η υπέροχη αυτή παιδαγωγός παρόλο που υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, δεν τα παρατάει και συνεχίζει το έργο της και μέσα απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείου προς τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης: Δάκρυα χαράς και συγκίνηση για την Έλενα - «Οι χημειοθεραπείες κράτησαν για 6 μήνες και τελείωσαν με τη βοήθεια του Θεού» - Νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε το καμπανάκι της ζωής (photo-video)

Έτσι θέλει η ίδια να χαρακτηρίζει όλους της τους μαθητές, γεγονός που δείχνει και το μόχθο που έχει για αυτή την δουλειά. Η 54χρονη νηπιαγωγός Kelly Klein, διδάσκει στο σχολείο του Falcon Heights. Είναι από τους δασκάλους που κανείς θα θυμάται σε όλη του τη ζωή, μιας και είναι αξιολάτρευτη, γλυκιά και κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της.

Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 32 χρόνια, εκ των οποίων τα 12 τελευταία διδάσκει παιδιά του νηπιαγωγείου.

54χρονη δασκάλα συνεχίζει να κάνει μάθημα από το νοσοκομείο ενώ κάνει χημειοθεραπείες

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου η 54χρονη Kelly , είναι “ερωτευμένη” με τη δουλειά της ενώ η φορές που έχει λείψει από το σχολείο είναι μετρημένες στα δάχτυλα , στα τόσα χρόνια υπηρεσίας της.

Ακόμα και όταν διαγνώστηκε καρκίνο των ωοθηκών σε τελευταίο στάδιο, δεν παραιτήθηκε . Συνέχισε κανονικά το μάθημα της και απ’ το δωμάτιο του νοσοκομείο , γεγονός που συγκίνησε τους πάντες .

Η άτυχη νηπιαγωγός δήλωσε πως οι μαθητές της , της δίνουν την δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίζει και πως για αυτήν αποτελούν «το καλύτερο φάρμακο» που διαθέτει ενάντια στον καρκίνο.

«Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν ταξίδι στη DisneyLand»

Χαρακτηριστικά, συγκινημένη τόνισε :«Για μένα το νηπιαγωγείο είναι σαν πηγαίνει ταξίδι στη DisneyLand. Kάθε μέρα είναι ξεχωριστή! Τα παιδιά μου είναι τόσο ενθουσιασμένα. Κάνουμε μάθημα και πάντα θα γελάσουμε. Είναι τόσο διασκεδαστικό ακόμα και αν είμαστε απομακρυσμένοι.»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share