Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στον αέρα: Θύρα αεροπλάνου άνοιξε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της πτήσης (video)

Σε σοκ οι επιβάτες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

26 Μαΐου 2023 10:46
Τρόμος στον αέρα: Θύρα αεροπλάνου άνοιξε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της πτήσης (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα αεροπλάνο της εταιρείας Asiana Airlines προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πόλη Ντέγκου της Νότιας Κορέας, όταν μια θύρα του αεροσκάφους άνοιξε λίγο πριν αυτό φθάσει στο αεροδρόμιο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ντέγκου γύρω στις 12:40 μ.μ. (06:40 ώρα Ελλάδας) αφού είχε αναχωρήσει μία ώρα νωρίτερα από το νησί Τζέτζου.

Ενώ δεν υπήρξαν τραυματίες από το επεισόδιο, ορισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του σοκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Συγκεκριμένα, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε γειτονικό νοσοκομείο, δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Ντέγκου.

Ο εκπρόσωπος της Asiana Airlines δήλωσε πως οι αρχές ερευνούν πώς άνοιξε η θύρα, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Η αστυνομία ερευνά το επεισόδιο αφού ένας επιβάτης, ο οποίος καθόταν κοντά στην έξοδο κινδύνου, είπε πως άγγιξε ένα μοχλό», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Δείτε επίσης: Πριν μπει στο αεροπλάνο πέταξε κέρματα στον κινητήρα - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο περνά ξυστά πάνω από οδηγούς αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια προσγείωσης

Τρόμος επικράτησε όταν αεροπλάνο πέταξα ελάχιστα μέτρα πάνω από αυτοκίνητα στην Κόστα Ρίκα!

Ένα γεμάτο με επιβάτες διατλαντικό τζετ πέρασε ξυστά για λίγα μόλις μέτρα δίπλα από τρομοκρατημένους οδηγούς που βρίσκονταν σε περίφραξη δίπλα στο αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια μιας προσγείωσης στην Κόστα Ρίκα.

Το Airbus 340 έφτασε τόσο κοντά στον αυτοκινητόδρομο κατά την προσγείωση, που αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι μπορούσαν να δουν τις βίδες στο υπογάστριο του αεροσκάφους, ενώ τα κοντινά σπίτια τραντάχτηκαν από τη δύναμη.

Έπρεπε να αλλάξει την αρχική πορεία προσγείωσης του, λόγω των ισχυρών ανέμων, καθώς πετούσε προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Juan Santamaria της Κόστα Ρίκα την Κυριακή.

Οι σοκαρισμένοι επιβάτες του αεροσκάφους, καθώς και οι θεατές στο έδαφος κατέγραψαν το αξιοσημείωτο συμβάν και έπειτα δημοσίευσαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Το αεροσκάφος της Iberia η πτήση IB6313 – έφτανε από την ισπανική πρωτεύουσα της Μαδρίτης.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share