Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτική στιγμή: 14χρονος κάρφωσε στυλό στο πρόσωπο συμμαθήτριας του! (Video)

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση

16 Μαΐου 2023 09:09
Τρομακτική στιγμή: 14χρονος κάρφωσε στυλό στο πρόσωπο συμμαθήτριας του! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που ένα 14χρονο αγόρι κάρφωσε με στυλό μια συμμαθήτριά του που γέλασε μαζί του, επειδή είπε λάθος μια λέξη κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εργασίας του σε σχολείο στην Βραζιλία. Επίσης, ακόμα μία επίθεση σημειώθηκε σε σχολείο της Βραζιλίας, όταν ένας 13χρονος εισέβαλε σε τάξη και μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις συμμαθητές του.

Συγκλονιστικά πλάνα από το Amazonas δείχνουν τον μαθητή να κρατά μια αφίσα μαζί με άλλους πέντε συμμαθητές του. Αλλά ξαφνικά στόχευσε το κοριτσάκι και του επιτέθηκε με στυλό στο Δημοτικό Σχολείο Dom Jacson Damasceno Rodrigues στο Manaus στις 8 Μαΐου.

Το θύμα, που καθόταν στην πρώτη σειρά, φαίνεται να τοποθετεί ένα πουλόβερ στο πρόσωπό της, καθώς την χτύπησε με το στυλό πολλές φορές στο πρόσωπο και στο χέρι της. Σοκαρισμένοι συμμαθητές τους ακούγονται να φωνάζουν καθώς ένα από τα αγόρια που συμμετείχαν στο επιστημονικό έργο προχώρησε για να συγκρατήσει τον συμμαθητή του.

Δείτε το βίντεο από την Dailymail - Σκληρές εικόνες

Αρκετοί άλλοι μαθητές βοήθησαν επίσης να κρατηθεί το αγόρι ακίνητο, μέχρι να φτάσει μονάδα της Στρατιωτικής Αστυνομίας για να τον συλλάβει.

Η αρχηγός της αστυνομίας Τζουλιάνα Τούμα είπε ότι το αγόρι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Τζον Μπαρέτο, ο πατέρας του αγοριού, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Radar Amazonico, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να μετακομίσει με την οικογένειά του σε διαφορετική γειτονιά επειδή είχαν δεχτεί απειλές για τη ζωή τους.

Είπε ότι ο γιος του ήταν θύμα συνεχούς εκφοβισμού στο σχολείο και ότι «δεν έχει συλληφθεί ποτέ πριν».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share