Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λαμπάδιασε» το μίνι βαν του και συνέχισε να οδηγεί κανονικά - Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση του 84χρονου (video)

Σοκαριστικές στιγμές!

27 Απριλίου 2023 11:01
«Λαμπάδιασε» το μίνι βαν του και συνέχισε να οδηγεί κανονικά - Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση του 84χρονου (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένας ηλικιωμένος οδηγός, συνέχιζε να οδηγεί παρά το ότι το όχημά του τυλίχτηκε στις φλόγες. Μάλιστα ο 84χρονος δεν ακινητοποιούσε το όχημα παρά τα σήματα των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ έσωσαν τελικά τον οδηγό, του οποίου το μίνι βαν τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης (25/4) λίγο μετά τις 9 μ.μ., όταν αστυνομικοί, εντόπισαν ένα μίνι βαν με σκασμένο λάστιχο που έβγαζε σπινθήρες από τον τροχό. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το βαν, αλλά αυτό δεν σταμάτησε, μεταδίδει το cbsnews.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει αστυνομικούς να προσεγγίζουν το βαν την ώρα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, κάτω από μια σιδηροδρομική διάβαση. Ευτυχώς ούτε ο οδηγός, ούτε οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Δείτε επίσης: Πήγαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο και τα έβαλε και με τους τέσσερις - Έφυγαν τρέχοντας οι δράστες (video)

Παππούς πήγε με ένα ρολόι σε μια έκθεση - Όταν το είδαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι…

Ένας παππούς είχε ένα ρολόι-αντίκα εδώ και 50 χρόνια και αποφάσισε να το πάει σε μια έκθεση. Όταν το έδειξε όλοι έμειναν άφωνοι…

Αγόρασε το Rolex 1960 GMT Master Model Rolex όταν ήταν στις ένοπλες δυνάμεις στην Γερμανία. Ο λοχίας του του είπε ότι τα Rolex είναι τα καλύτερα ρολόγια κι έτσι ξόδεψε τον μισθό ενός μήνα και αγόρασε ένα ρολόι αξίας 120,35 δολαρίων.

Αλλά χρόνια αργότερα η έκθεση Antiques Roadshow πήγε στην πόλη του. Αποφάσισε να βγάλει το ρολόι του από το θησαυροφυλάκιο του. Ο ειδικός έπαθε πλάκα που ο άντρας είχε καταφέρει να κρατήσει όλα τα αξεσουάρ του ρολογιού, ακόμα και τις αποδείξεις, το φυλλάδιο με τις οδηγίες, το πιστοποιητικό και του κουτί! Είχε αλλάξει λουράκι κάποια στιγμή, αλλά είχε κρατήσει το αρχικό.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να εκτιμήσει την αξία του ρολογιού, ο άντρας έπαθε πλάκα όταν άκουσε ότι το ρολόι του άξιζε 65.000-70.000 δολάρια! Δεν το περίμενε καθόλου, αφού πίστευε ότι το ρολόι ήταν παλιό και δεν είχε καμία αξία πλέον.

Η αντίδραση του ήταν ανεκτίμητη και πολλοί χρήστες του διαδικτύου χάρηκαν για εκείνον. Κάποιος σχολίασε: «Τώρα πάρε τα χρήματα και πήγαινε να δεις τον κόσμο! Το κέρδισες!». Κάποιος άλλος ζήλεψε λιγάκι και είπε: «Εύχομαι να είχα κρατήσει το παλιό ρολόι του μπαμπά μου, ήταν σαν αυτό εδώ.»

Το βίντεο έχει κερδίσει την προσοχή με πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι κρατούν αντικείμενα παλιά, μιας και έχουν συναισθηματική αξία για αυτούς, και μπορούν να τα πάρουν ακόμα και στον τάφο τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share