Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για τον Τσίρο Ιμόμπιλε: Τράκαρε με το τραμ! (Video)

Εφιαλτικό βράδυ έζησε ο αρχηγός της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε

16 Απριλίου 2023 14:11
Σοβαρό τροχαίο για τον Τσίρο Ιμόμπιλε: Τράκαρε με το τραμ! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό ατύχημα είχε στη Ρώμη το πρωί της Κυριακής (16/4) ο Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με τραμ, με τον αρχηγό της Λάτσιο να είναι καλά στην υγεία του.

Ο Ιταλός επιθετικός των «μπιανκοσελέστι» οδηγούσε το τζιπ του, στο οποίο επέβαιναν και οι κόρες του, με τον ίδιο να δηλώνει πως το τραμ παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση, που επέφερε μόνο υλικές ζημιές στο όχημα.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ενεπλάκησαν και άλλα αυτοκίνητα στο τροχαίο, ενώ επτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο 33χρονος άσος και η οικογένειά του μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, με τον ίδιο ν' αναφέρει πως αισθάνεται πόνο στο χέρι του.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου: Αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο, νεκρή μία 76χρονη (φωτο)

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα 76 ετών έπειτα από τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina, το τροχαίο σημειώθηκε 500 μέτρα πριν τα τούνελ του Καραμανλή. Την ίδια στιγμή, νεκρός είναι ο 46χρονος πατέρας δύο παιδιών Γιώργος Τζανετάκης - Το έγκλημα του αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου η σφοδρή σύγκρουση συνέβη όταν το ένα από τα δύο οχήματα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 76χρονης οδηγού του ασημί αυτοκινήτου η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου: Αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο, νεκρή μία 76χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή της σύγκρουσης.

Στο οπτικό υλικό που μετέδωσε ο Alpha φαίνεται πώς το αυτοκίνητο παραβίασε το STOP για να βγει στη λεωφόρο Καλαμακίου. Στο ρεύμα ανόδου φαίνεται η μηχανή ελάχιστες στιγμές πριν από το τροχαίο.

Λόγω της σύγκρουσης, ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε και έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ανατράπηκε.

Ο οδηγός του Smart κατάφερε να βγει μόνος από το αυτοκίνητο

Σε άλλο βίντεο που είχε φέρει στη δημοσιότητα το notia.gr, φαίνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου να βγαίνει από το τουμπαρισμένο όχημα μόνος του και πριν φτάσουν τα σωστικά συνεργεία. Ο οδηγός έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο, που φέρεται ότι παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 28χρονος εκτινάχθηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart, το οποίο τούμπαρε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του μοτοσικλετιστή, ενώ τη σορό του παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θρήνος για τους γονείς

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 28χρονου, που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, ελπίζοντας ότι ο γιος τους θα μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή.

Όταν όλα έσβησαν, οι γονείς άρχισαν να θρηνούν.

Σύμφωνα με το notia.gr, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, λόγω της παραβίασης του STOP.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share