Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ δίχως τέλος με τη Μαντλίν: Η νέα αποκάλυψη του DNA για την 21χρονη Πολωνή - «Ποτέ δεν είπα ψέματα ότι είμαι...»

«Δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ...»

13 Απριλίου 2023 10:34
Θρίλερ δίχως τέλος με τη Μαντλίν: Η νέα αποκάλυψη του DNA για την 21χρονη Πολωνή - «Ποτέ δεν είπα ψέματα ότι είμαι...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης επειδή πιστεύει πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Τι έγραψε

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω θλίψη ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, ειδικά στην οικογένεια ΜακΚαν» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ κάποια πράγματα και ποτέ δεν είπα ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν. Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram, ήταν δικό μου λάθος και το ξέρω και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ερώτηση: “Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν;” και όχι την κατάφαση “Είμαι η Μαντλίν”».

Εντούτοις, ανέφερε ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι «πιστεύω πως το πιστοποιητικό γέννησής μου θα μπορούσε να είναι πλαστό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι η Μαντλίν και θα σας πω γιατί. Όταν έκανα το τεστ DNA στις ΗΠΑ, ήταν ένα κιτ DNA από την εταιρεία Ancestry.

Η Φία δεν ήθελε να μου δώσει τα αποτελέσματα για περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου τα ζήτησα. Όταν τελικά μου έδωσε πρόσβαση στα αποτελέσματά μου, σοκαρίστηκα τόσο πολύ γιατί ήταν στην ιστοσελίδα μιας άλλης εταιρείας. Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς είναι δυνατόν τα αποτελέσματα μου να ήρθαν σε σελίδα ανταγωνιστικής εταιρείας;»

Η ανάρτηση

ATTENTION! Hey everyone! I want to make my statement about all things that happened in last weeks. First, I would like...

Posted by Julia Julia on Tuesday, April 11, 2023

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει το μωρό της όταν κοιμάται - Αυτό που αντίκρισε πραγματικά τη σόκαρε! (Video)

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να… χαμογελάσετε. Ενώ, κρυφή κάμερα απαθανατίζει νοσοκόμα να ταΐζει παππού - Σε δευτερόλεπτα ακολουθεί κάτι φρικιαστικό!

Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’

Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share