Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκηνές θρίλερ στην Βραζιλία: Ένοπλη επίθεση σε παιδικό σταθμό - Νεκρά τέσσερα παιδιά

Αδιανόητη τραγωδία

5 Απριλίου 2023 17:01
Σκηνές θρίλερ στην Βραζιλία: Ένοπλη επίθεση σε παιδικό σταθμό - Νεκρά τέσσερα παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν σε επίθεση που έγινε σε παιδικό σταθμό στην Νότια Βραζιλία, σύμφωνα με την αστυνομία και το τοπικό νοσοκομείο. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο σκηνικό με την δολοφονία 7 ανθρώπων επειδή έχασαν στο μπιλιάρδο.

Ο υπεύθυνος για την επίθεση στο Blumenau, στη νότια Βραζιλία, συνελήφθη αφού παραδόθηκε σε τάγμα της στρατιωτικής αστυνομίας.

Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε μωρά και νήπια ηλικίας έως δύο ετών.

Ο κυβερνήτης Jorginho Mello εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε δήλωσή του: «Με μεγάλη θλίψη λαμβάνω τη θλιβερή είδηση ότι ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός Cantinho do Bom Pastor, στο Blumenau, δέχθηκε εισβολή από έναν δολοφόνο που επιτέθηκε σε παιδιά και προσωπικό», δήλωσε.

Τραγωδία στο Κονγκό: Τουλάχιστον 20 νεκροί από κατολίσθηση - Πλήθος κόσμου αγνοείται (Video)

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και η τύχη αρκετών άλλων αγνοείται εξαιτίας της κατολίσθησης που σημειώθηκε χθες Κυριακή στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της αφρικανικής χώρας. Τα θύματα, όλα γυναίκες και παιδιά, παρασύρθηκαν από κατολίσθηση που σημειώθηκε κοντά σε ποτάμι, στην περιοχή Μπολόουα, όπου είχαν συγκεντρωθεί για να πλύνουν ρούχα και μαγειρικά σκεύη, ανέφερε τοπικός αξιωματούχος, εκτιμώντας ότι και άλλα πτώματα θα βρεθούν θαμμένα στη λάσπη τις επόμενες ώρες.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό επιζώντων, διαβεβαίωσε εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας του Βόρειου Κίβου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share