Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Μαντλίν ΜακΚαν: «Είναι προφανές ότι...» - Το σπάνιο σημάδι στο μάτι, το παρόμοιο γέλιο και τα λακκάκια στα μάγουλα - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την 21χρονη Πολωνή (photo-video)

Οι... υπεκφυγές των γονιών της Τζούλια

31 Μαρτίου 2023 08:17
Μαντλίν ΜακΚαν: «Είναι προφανές ότι...» - Το σπάνιο σημάδι στο μάτι, το παρόμοιο γέλιο και τα λακκάκια στα μάγουλα - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την 21χρονη Πολωνή (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιμένει στους ισχυρισμούς της η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, η κοπέλα από την Πολωνία που υποστηρίζει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚαν.

Το κορίτσι βρέθηκε τη Δευτέρα στο πλατό της εκπομπή «Dr Phil», μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Παράληλα, η Τζιούλια Γουέντελ αποκάλυψε πως εξαναγκαζόταν να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια ημερησίως από την ηλικία των 7 και σήμερα δίνει «μάχη» με μια άγνωστη ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, σύμφωνα με την ιδιωτική ντετέκτιβ που βρίσκεται στο πλευρό της, τη δρ. Γιόχανσον.

Ο Δρ Φιλ ρώτησε αρχικά την Τζούλια για τους γονείς της στην Πολωνία, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όσα λέει η κοπέλα είναι «κατασκευασμένα ψέματα για να χειραγωγήσει», με την ίδια να αρνείται κάτι τέτοιο.

Η οικογένεια της 21χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι τα λέει όλα αυτά χωρίς να έχει στα χέρια της εξετάσεις DNA ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη για να τα στηρίξει και ότι «κατασκεύασε την ιστορία της». Η ίδια από την άλλη αρνείται ότι λέει ψέματα, δηλώνοντας στην εκπομπή: «Πιστεύω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν»

Οι αναμνήσεις, τα «κοινά» σημάδια και οι... υπεκφυγές των γονιών της Τζούλια

Η Γουέντελ μίλησε ξανά στην εκπομπή για όλα εκείνα τα «στοιχεία» που την κάνουν να πιστεύει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Όπως λέει, η μητέρα της άλλαζε θέμα συζήτησης όταν τη ρωτούσε για τα παιδικά χρόνια της και τη γέννησή της. Οι υποψίες της ότι δεν είναι κόρη τους ενισχύονται, καθώς οι γονείς της δεν έχουν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της, ούτε πιστοποιητικό γέννησης, ενώ το βιβλιάριο υγείας της έχει έξι κενές σελίδες στην αρχή, όπως λέει η ίδια.

Λίγο αργότερα, η εκπομπή προέβαλε την απάντηση των γονέων της Τζούλια για όλα όσα τους καταλογίζει: «Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες. Η Τζούλια έχει αυτές τις φωτογραφίες, τις πήρε από το σπίτι της οικογένειας μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, όπως και πολλά εξιτήρια από το νοσοκομείο» είπαν και πρόσθεσαν ότι πάντα προσπαθούσαν να καταλάβουν την Τζούλια και τα «ψέματά» της: «Το διαδίκτυο δε θα ξεχάσει και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν. Είμαστε συντετριμμένοι με αυτή την κατάσταση»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής έδειξε στη Γουέντελ τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι η Μαντλίν. Η 21χρονη υποστήριξε ξανά ότι έχει πολλές ομοιότητες με τo εξαφανισμένο κορίτσι, όπως το σπάνιο σημάδι στο μάτι, το παρόμοιο γέλιο και τα λακκάκια στα μάγουλα.

Ακόμα, ερωτήθηκε γιατί δεν έστειλε δείγματα DNA στην αστυνομία, αφού η καταγωγή της θα μπορούσε να επαληθευτεί με αυτόν τον τρόπο. Η Γουέντερ δήλωσε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις πρεσβείες της Μ.Βρετανίας και της Πολωνίας όταν σκέφτηκε για πρώτη φορά ότι θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν, αλλά κανείς δεν την άκουγε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share